Kateri so bili lepotni triki princese Diane za njen vedno urejeni videz?

Magazin 31. Dec 202117:15 1 komentar
Princesa Diana
Profimedia

Princesa Diana je prisegala na številne lepotne rituale in seveda tudi trike, ki so ji pomagali, da je bila v vsakem trenutku videti urejeno in brezhibno.

Princesa Diana, pokojna mama princa Williama in Harryja, je s svojo eleganco pustila izjemen pečat. Mojstri ličenja so razkrili trike, s pomočjo katerih je bila vedno videti izjemno urejeno.

Po poročanju tujih medijev je Mary Greenwell edina vizažistka, ki je imela priložnost naličiti tako princeso Diano kot njeno snaho Meghan Markle. In kakšen make-up je nosila Diana, da je bila videti tako popolno?

Vedno se je odločila za rožnato ali “nude” šminko

Namesto močnih barv je Diana vedno nosila nekoliko nežnejše različice. Odločala se je za rožnate odtenke šminke, ki so bili nekoliko bleščeči, saj mat odtenkov ni marala.

Uporabljala je tekoči puder in tekoče rdečilo

Namesto težkih pudrov z visoko močjo prekrivanja se je Diana raje odločila za lahke tekoče pudre, s pomočjo katerih je bila njena polt videti sveža. Za morebitne pomanjkljivosti je uporabljala korektor. Namesto izdelkov v prahu je izbrala tekoče, kar velja tudi za rdečilo za lica.

Oči si je naličila v zadimljenem slogu

Namesto močnih barv in strogih linij je Diana oči ličila v slogu zadimljenih oči, ki je še izpostavil čudovito barvo njenih oči. Trepalnice je poudarila z dvema slojema maskare in s pomočjo svinčnika.