Kateri trije horoskopski znaki so najbolj privlačni

Magazin 05. Nov 202108:49 > 13:50 0 komentarjev
Ženska
PROFIMEDIA

"Vsake oči imajo svojega malarja," pravi stari slovenski pregovor. Kaj pa je za vas definicija privlačne osebe? Nekateri bodo odgovorili, da gre za poseben pogled, jamico pri nasmehu, postavo... A mnogi trdijo, da se lepota in privlačnost skrivata globoko v duši.

Ni samo videz tisti, ki nekoga definira kot privlačno osebo, temveč tudi osebne lastnosti.

Privlačnost je stvar subjektivnega vtisa posameznega človeka, vendar astrologija navaja, kateri znaki naj bi bili najprivlačnejši.

Lev

Lev
PROFIMEDIA

Levi so uradno kralji in kraljice. Kadarkoli so v bližini, je nekaj v njihovi osebnosti, kar vas bo pritegnilo. Pogovori z njimi so globoki in neposredno iz srca, kar je morda eden od razlogov, zakaj si želite preživljati čas z levom. Morda včasih dajejo občutek arogantnosti, vendar bodo na vsak način pritegnili vašo pozornost.

Vodnar

Vodnar
PROFIMEDIA

Skoraj vedno govorijo mirno in vaše srce bodo osvojili s svojim šarmom in iskrenostjo. So zanesljivi delavci, a jih pogosto kaj zmoti. Njihova predanost in strast vas bosta pritegnila, in ko vam je vodnar enkrat všeč, ni poti nazaj.

Kozorog

Kozorog
PROFIMEDIA

Kozorogi so radi uspešni. Hrepenijo po pozornosti in jo pogosto dobijo brez večjih težav. Njihova avra izžareva ljubezen, in če ste jim všeč, bo to razvidno iz njihovega vedenja. So dobrega srca in ljudje jih cenijo, piše Pinkville.

Morda vas zanima tudi