Katie Holmes navdušila v črni eleganci od glave do peta

Magazin 17. Feb 202216:15 0 komentarjev
Katie Holmes
Profimedia

Hollywoodska igralka Katie Holmes prisega na udobna oblačila, a od časa do časa tudi ona poseže po večni eleganci, ki ji nadvse pristaja.

Katie Holmes je ena tistih zvezdnic, ki v prostem času ne gleda na čisto vsak modni detajl in daje prednost udobnosti.

Na ulicah New Yorka jo je tako večkrat mogoče videti, kako po vsakodnevnih opravkih hiti v udobnih kavbojkah, razvlečeni majici in udobnih supergah. Velikokrat tudi povsem brez ličil in več kot očitno je, da s svojim videzom ni ”po hollywoodsko obsedena”.

A od časa do časa tudi ona rada preseneti z večno eleganco, in tako je bilo tudi nedavno, ko se je v newyorškem Sohu udeležila modnega dogodka. Za to priložnost je izbrala črn plašč in čudovito črno krilo, svojo podobo pa dopolnila s čudovitimi nizkimi škornji in rjavo modno torbico.

Katie Holmes
Profimedia

Številni so bili nad njeno modno kombinacijo prijetno presenečeni, tudi modni kritiki pa so se strinjali, da bi jo želeli večkrat videti takole oblečeno.

Vsekakor je bilo videti, da so tudi Katie komplimenti zelo godili in da se je tisti večer zelo zabavala.

Seveda pa je poskrbela, da je bila tudi modna kombinacija, ki se je skrivala pod plaščem, prava paša za oči. Spodaj je nosila zgolj elegantno poletno majico brez rokavov, ki ji je nadvse lepo pristajala.

Katie Holmes
Profimedia

Igralka je tokrat prišla sama, brez spremstva svoje lepe hčerke, s katero običajno veliko dogodkov obiščeta skupaj, še raje kot na družabne dogodke pa se dekleti odpravita po New Yorku in ustavita v knjigarnah, saj obe veljata za strastni bralki, ki brez knjig enostavno ne moreta.

Katie Holmes
Profimedia