Katy Perry o sebi kot mami: “Ne želim varuške za polni čas!”

Magazin 05. Okt 202211:00
Katy Perry
Profimedia

V nedavni epizodi podkasta Smartless je pevka spregovorila o tem, zakaj sta z zaročencem Orlandom Bloomom vesela pomoči pri njuni dveletni hčerki Daisy Dove, kljub temu pa ne želita varuške za polni delovni čas.

Katy Perry želi biti prisotna mama. “Veliko delam in vedno sem veliko delala. Imam čudovito varuško, vendar si je za polni delovni čas ne želim zaposliti, saj menim, da če bi jo imela, ne bi vedela, kako skrbeti za hčerko, kot mi je namenjeno, odkar sem postala mama. Tudi kadar imam prejšnji večer predstavo ob 23. uri, se zbudim ob 6. uri in skupaj zajtrkujemo kot družina.”

Katy Perry se je spomnila tudi nedavne izkušnje, ki poudarja, zakaj želi sodelovati pri starševstvu, kolikor lahko. “Ima 2 leti in vsak dan izgovarja nove besede. Nekega dne je izrekla nekaj besed, ki jih je jaz nisem naučila, in to zame vsekakor ni bil prijeten občutek.” Dodala je, da sta, kar zadeva vzgojo in prisotnost, z zaročencem na isti valovni dolžini, pred kratkim pa je razkrila tudi, da si močno želi še enega otroka.

Med klepetom se je dotaknila tudi njune starševske dinamike po tem, ko se je par vrnil z enomesečnega bivanja v New Castlu v Kentuckyju, kjer je Orlando Bloom snemal svoj najnovejši triler Red Right Hand. “Smešno delujeva: grem in ga obiščem za en mesec, medtem ko snema film, potem pa, ko filma ne snema več, on prevzame vlogo prvega starša, in takrat grem in opravim vse svoje poslovne stvari.”

Poleg Daisy je zvezdnik tudi oče sina Flynna iz prejšnjega zakona z Mirando Kerr.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.