Katy Perry vznemirila oboževalce z veliko odločitvijo

Magazin 14. Feb 202411:39 0 komentarjev
Katy Perry
Foto: PROFIMEDIA

Priljubljena ameriška pevka je v teh dneh vznemirila oboževalce, da je ne bodo mogli več redno spremljati na televizijskih ekranih.

Katy Perry, ki je leta 2008 zaslovela s hitom I Kissed A Girl, je v začetku tedna med komično oddajo Jimmy Kimmel Live presenetljivo napovedala, da bo v letošnji sezoni oddaje American Idol najverjetneje zadnjič članica žirije, poročajo ameriški mediji.

Katy Perry je postala ena od treh članov žirije za nastope pevskih nadobudnežev med 16. sezono oddaje leta 2018. Pred njo so v tej vlogi nastopali Simon Cowell, Paula Abdul, Mariah Carey in Nicki Minaj.

Perry je članica žirije skupaj z Lionelom Richijem in Lukom Bryanom, ki sta za njeno odločitev prvič prav tako izvedela prek oddaje Jimmyja Kimmla.

“Mislim, da bo to verjetno moja zadnja sezona pri Idolu. Zelo ga imam rada. Povezal me je s srcem Amerike. Vendar čutim, da moram oditi in občutiti utrip po lastnem ritmu,” je odgovorila na vprašanje, koliko časa še namerava ostati pri Idolu.

Ameriška televizija ABC njenega slovesa po koncu letošnje 22. sezone, ki se začenja 18. februarja, še ni potrdila, poroča časopis USA Today.

Med oddajo American Idol je Perry doslej nekajkrat poskrbela za razburjenje. Med drugim, ko je aprila lani kritizirala enega od nastopov in si prislužila žvižge občinstva. Mesec dni prej so jo prav tako kritizirali, da se je norčevala iz 25-letne tekmovalke, ko je ta povedala, da ima že tri otroke.

Kakšne načrte ima Katy Perry?

39-letna Perry je povedala še, da ima nekaj načrtov in želi potovati, se razgledati po svetu in morda ustvariti novo glasbo. Letos jeseni namerava nastopiti na glasbenem festivalu Rock in Rio v Braziliji.

“To bo velika stvar za ljudi po svetu, še posebej za moje brazilske oboževalce,” je dejala med oddajo in dodala, da bo letošnje leto zanjo zelo razburljivo, ter potrdila, da je kar precej časa preživela v glasbenem studiu.

Lani je sklenila svojo koncertno rezidenco v Las Vegasu, ki jo je začela leta 2021, že avgusta lani pa je povedala, da piše nove pesmi. Njen zadnji album Smile je izšel avgusta 2020, poroča revija Us Weekly.

Katy Perry je poročena s filmskim igralcem Orlandom Bloomom, s katerim imata triletno hčerko Daisy Dove.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!