Kdo bo najmočneje občutil torkovo polno luno?

Magazin 13. Jun 202212:48 > 13:16 0 komentarjev
polna luna
Profimedia

Verjetno ste opazili, da se luna že pridno polni. Vrhunec bo dosegla v torek, 14. junija, ob 13.52. Preberite si, ali ste katero od znamenj, na katera bo junijska polna luna najbolj vplivala. 

V torek, 14. junija, luna preide v filozofskega strelca in nas navdihuje, da razširimo svoja obzorja in se podamo na pustolovščino.

To je za vse obdobje visoke energije, intenzivnosti in čustvene preobčutljivosti, nekaterim znamenjem bo lahko prinesla malce nelagodja, vendar jim bom s tem zgolj pomagala, da se približajo svoji resnici.

Polna luna junija 2022 nas navdihuje, da tvegamo in raziskujemo nova področja. Tista zodiakalna znamenja, ki bodo najbolj pod vplivom te lune, pa bodo ugotovila, da je za dosego ciljev treba izstopiti iz svojih con udobja in tudi žrtvovati nekatere svoje stare navade.

Ta luna je torej namenjena novim širjavam in raziskovanju, kar lahko za nekatere pomeni precej intenzivno potovanje. Med njimi so znamenja …

BIK

Pripnite se, ker je pred vami razburljiva vožnja. Čas je za poravnavo dolgov, ne le finančnih, tudi tistih iz vaših bližnjih odnosov. Razmislite o lekcijah, ki vas jih učijo partnerski odnosi. Morda dobite kak nov uvid, kako se premikati naprej skozi zapletene odnose. Zaupajte, da bo vse v redu.

RAK

Čeprav se vam bo morda zdelo, da bo ta polna luna hitro minila, je to odličen čas, da upočasnite in razmislite o osebnem zdravju. Se vam zdijo vaši dnevni rituali monotoni? Strelčeva energija te lune lahko popestri stvari tako, da vas navdihne, da svoji rutini dodate inovativne novosti. Pričakujte, da boste končali nekatera stara poglavja v prijateljstvih in preteklih zamerah. Čas je za sprejemanje pomembnih odločitev in nove začetke. Poskrbite zase, če vas bodo preplavila močna čustva.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, ta luna pretresa vaš občutek varnosti, zato se boste morda počutili negotovi ali zaskrbljeni zaradi stvari, ki bi lahko ogrozile vašo stabilnost. Čustveno nabita energija polne lune v kombinaciji s strelcem lahko vpliva na vaše občutljive točke. Ne zadržujte solz. Skrivnosti prihajajo na dan in marsikaj pomembnega se lahko razkrije med to polno luno. Če se v tem času počutite izčrpani ali preobremenjeni, je v redu, da se zaprete vase in za nekaj dni postavite svoje življenje v način “ne moti”, da se osvežite.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!