Katera znamenja bodo najmočneje občutila super polno luno?

Magazin 10. Avg 202207:00
Delite:
polna luna
Foto: Profimedia

Prihaja super polna luna v znamenju vodnarja. Preverite, katera astrološka znamenja bodo lahko še posebno intenzivno čutila njene vplive.

Pozdravljamo še zadnjo super polno luno letos, ki bo tokrat v znamenju vodnarja. Zadnja super polna luna prinaša posebno energijo, ki omogoča zaključke. Nastopila bo v petek, 12. avgusta, ob 3.36.

Ta astrološki dogodek nam omogoča, da iz svojega življenja izpustimo nekaj, kar nam ne koristi več, in razmislimo, kako se lahko v bodoče še bolj premaknemo proti življenju, ki si ga resnično želimo. To je čas, ko vzamemo vajeti življenja v svoje roke, sprejmemo odgovornost za svoja dejanja ter se usmerimo proti tistemu, po čemer v resnici hrepenimo.

Preverite, katera astroznamenja bodo energije tokratne polne lune čutila še posebej intenzivno.

Bik

Obetajo se vam spremembe na kariernem področju in področju duhovne rasti. Ker vam veliko pomenita stabilnost in predvidljivost, vas bodo nepričakovani dogodki na začetku morda iztirili, a boste pozneje spoznali, da se je vse odvilo v vaše dobro. Pomembno je, da ostajate umirjeni in premišljeni tudi takrat, ko si zaradi stiske želite delovati impulzivno. Zdaj je čas za novo transformacijo in spet malce drugačno razumevanje življenja.

Lev

Super polna luna vam prinaša nekaj turbulence v odnosih z bližnjimi ter vašem splošnem počutju in zdravju. Prišlo bo morda do določenih nesporazumov, morda celo prepirov, ki bodo vznemirili tako vas kakor tudi drugo osebo. Prvi instinkt vam bo narekoval, da poskrbite za drugo osebo in jo pomirite, ob tem pa ne pozabite prisluhniti sebi in poskrbeti za svoje potrebe. Bodite malo bolj pazljivi v dneh okoli lune in ne počnite stvari brezglavo.

Škorpijon

V sebi boste občutili razkol med svojo mehko, čustveno platjo ter racionalnim delom sebe, s katerim se zaščitite pred bolečino. Dovolite si biti ranljivi in pokazati šibke točke, obenem pa je morda čas, da ponovno vzpostavite meje z bližnjimi. Ostajajte iskreni do sebe in drugih ter sledite sebi. Zdaj je čas naklonjen temu, da spremenite svojo komunikacijo z okolico. Na tem področju se boste zagotovo soočili z izzivi, ko boste imeli priložnost odzvati se drugače.

Vodnar

Tokratna polna luna je v vašem znamenju, zaradi česar ni nobeno presenečenje, da boste toliko bolj intenzivno čutili njene vplive. To je odlična priložnost, da si vzamete nekaj trenutkov za samorefleksijo in razmislite, katere odločitve ste v zadnjem času sprejeli, kako so se obrestovale ter kaj lahko v prihodnje storite drugače.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar