Kdo je novi zet Donalda Trumpa? Njegova družina je doživela tragedijo

Magazin 22. Nov 202207:45
Tiffany Trump
Profimedia

Pred kratkim se je poročila hčerka Donalda Trumpa, Tiffany. Njenemu štiri leta mlajšemu soprogu je ime Michael Boulos.

Poroka je potekala na posesti Mar-a-Lago na Floridi. Najmlajša hčerka nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa in igralke Marle Maple, 29-letna Tiffany, se je na čudoviti ceremoniji poročila s 25-letnim Michaelom Boulosom. Pred poroko sta bila dve leti zaročena. Tiffany je nosila poročno obleko oblikovalca Elieja Saaba, do oltarja pa jo je pospremil ponosni oče Donald.

Donald Trump, Tiffany Trump
Profimedia

Mladoporočenca sta v zvezi od leta 2018. On je poslovnež in sin multimilijarderja Massada Boulosa. Par se je spoznal med počitnicami na grškem otoku Mikonosu, svoje čase pa so se pojavile govorice, da se bosta tam tudi poročila. V javnosti so Michaela in Tiffany pogosto videvali, kako se zabavata, pred tremi leti pa sta skupaj obiskala tudi Beograd.

Michael Boulos bo nasledil poslovni imperij svojega očeta, tako da tuji mediji že ugibajo, da bi lahko skupno imetje para znašalo nekaj milijard dolarjev. Novi zet Donalda Trumpa se je rodil v Houstonu kot drugi od štirih otrok v družini. Nekaj časa je odraščal v Lagosu, pozneje pa je – tako kot njegovi sorojenci – obiskoval prestižne šole.

Že od rane mladosti je bil odločen, da bo nekega dne prevzel očetov posel. Michaelov oče Massad je bil rojen v Libanonu, že v otroštvu pa se je preselil v ZDA. Ko je imel šest let, je družino prizadela huda tragedija. Michaelova teta in stric sta umrla v požaru, ki so ga povzročile božične okrasne lučke. Samo pet dni pozneje, prav na božič, je v letalski nesreči umrlo še pet članov širše družine Boulos.

Ko je leta 2018 spoznal Tiffany, je Michael sklenil, da se bo ustalil. Do takrat je užival v življenju mladega dediča in je pogosto menjaval dekleta. S prijatelji je rad obiskoval turistične destinacije, ki slovijo po pestrem nočnem življenju in atraktivnih klubih. Poleti je počitnice rad preživljal na jahtah, ki so križarile po Sredozemlju. O njem je še znano, da je velik oboževalec svojega tasta Donalda in da se v očetovem podjetju ukvarja s področjem gradbeništva.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.