Kdo so zvezdniki, ki so na lastni koži občutili, kaj pomeni biti odpuščen

Magazin 03. Dec 202115:45 0 komentarjev
Johnny Depp
Profimedia

Celo največja imena v Hollywoodu so izkusila, kako je biti odpuščen, najsi je šlo za vlogo v filmu ali seriji ali pa običajno službo.

Johnny Depp

Potem ko je sodnik razsodil, da je igralec leta 2020 vsaj 12-krat fizično napadel nekdanjo ženo Amber Heard, je bil izključen iz tretjega filma Fantastične zveri. Johnny je zanikal, da je nekdanjo ženo kadarkoli fizično napadel.

Madonna

Pred slavo je Madonna opravljala različne službe, tudi nenavadne, da se je lahko preživljala. Večino jih je zamenjala sama, enkrat pa so jo odpustili, potem ko je stranko poškropila s polnilom za krofe.

Lisa Kudrow

Igralka je razkrila, da se je potegovala za vlogo Roz Doyle v televizijski seriji Frasier. “Ni se izšlo, za to vlogo nisem bila prava, niti ni bilo kemije s preostalimi igralci.” Potem se je potegovala za vlogo v seriji Prijatelji, ki jo je pozneje tudi izstrelila med zvezde, vendar se je bala, da vloge ne bo dobila, saj je bil režiser isti kot v seriji Frasier. Na srečo ljubiteljev serije je bil njen strah zaman.

Hartley Sawyer

Igralec je bil junija 2020 odpuščen iz serije The Flash zaradi številnih homofobičnih in rasističnih tvitov. Nekateri oboževalci še vedno želijo, da bi se Hartley vrnil.

Julianne Moore

Marca 2019 je igralka razkrila, da so ji, še preden se je začelo snemanje, odvzeli vlogo v filmu Mi bo kdaj odpuščeno? (Can You Ever Forgive Me?). “Filma nisem zapustila, bila sem odpuščena. Pred tem sem bila odpuščena samo enkrat, ko sem pri 15 letih delala na stojnici. Zato me je odločitev, da ne bom snemala filma, zelo bolela.”

Hugh Jackman

Pred vlogo Wolverina v filmu X-Men je Hugh delal v trgovini. “Po šestih tednih so me odpustili, ker je šef rekel, da se preveč pogovarjam s strankami.”

Edward Norton

Čeprav je Edward leta 2008 odlično odigral Hulka, pozneje za isto vlogo ni bil povabljen v film Maščevalci (The Avengers). Zakaj? Studio trdi, da ni želel sodelovati s preostalimi soigralci, Nortonov predstavnik pa je takrat dejal: “To se nam zdi kot finančna odločitev, a ne glede na to, kaj je razlog, je to popolnoma njihova pravica in njihovo odločitev smo sprejeli brez slabih občutkov.”

Tony Bennett

Zaposlil sem se kot upravljavec dvigala. “Najslabša služba, ki sem jo kdaj imel. Odpustili so me že prvi dan.”

Terrence Howard

Preden je postal zvezdnik, je opravljal delo časopisnega dostavljavca, a ne za dolgo. “Odpustili so me po dveh tednih, ker nisem vstajal dovolj zgodaj.”

Charlie Sheen

“Prislužil sem jim goro denarja in poskrbel za skoraj desetletje zabave, oni me pa odpustijo”, je igralec potožil en mesec po tem, ko so mu ustvarjalci komične serije Dva moža in pol (Two and A Half Men) dali nogo. “Preveč sem se zabaval, kaj pa so pričakovali, če so mi plačevali toliko denarja.”

Gina Carano

Februarja 2021 je Lucasfilm objavil, da se igralka ne bo več pojavila v vlogi Care Dune. Serijo The Mandalorian obožujejo ljubitelji znanstvene fantastike, kot razlog pa so navedli, da so bile njene objave na družbenih omrežjih preveč kontroverzne.