Keanu Reeves in njegova Alexandra se redko javno pojavita skupaj

Magazin 13. Jun 202214:30 0 komentarjev
Keanu Reeves
Profimedia

Keanu Reeves in Alexandra Grant sta skupaj že nekaj časa, toda v javnosti se redko pojavita.

Skupaj sta se udeležila gala prireditve MOCA 2022, ki je potekala v Muzeju sodobne umetnosti v Los Angelesu. Ko sta se sprehodila po rdeči preprogi, sta se držala za roke in se nasmehnila drug drugemu. Keanu Reeves in Alexandra Grant sta prijatelja že leta in sta celo sodelovala pri skupnih delih, kot sta Reevesova knjiga Oda sreči (Ode to Happiness) iz leta 2011 in Sence (Shadows) iz leta 2016, ki jo je prav tako napisal Reeves, obe pa vključujeta Alexandrine ilustracije. Svojo romanco pa sta javno oznanila novembra 2019.

Februarja 2020 je igralka Jennifer Tilly za Page Six razkrila, da sta zaljubljenca par veliko dlje, kot se oboževalci zavedajo: ”Spomnim se, da je pred približno letom in pol Alexandra dejala, da je Keanu Reeves njen fant, jaz pa sem rekla: Počakaj. Kaj? Kaj? Kaj?”

Umetnica je o svoji romanci z igralcem prvič spregovorila marca 2020, takrat je povedala o pozornosti, ki jo je prejela, ko sta njuno razmerje razkrila javnosti. “Mislim, da me je v prvem tednu poklicala vsaka oseba, ki sem jo poznala, kar je fascinantno. Ampak vprašanje, ki sem si ga zastavila pri vsem tem, je: Ali je to dobro za razmerje?”

Keanu Reeves, Alexandra Grant
Profimedia

Ko so jo vprašali, ali je bila poroka nekaj, kar načrtuje v prihodnosti, je odgovorila: “Ljubezen na vseh ravneh je zelo pomembna za mojo identiteto. Ne verjamem, da je izolacija pot. Obstaja obdobje izolacije, ki si ga vzamem kot umetnica, vendar zelo cenim izkušnjo bivanja v dvoje.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!