Kendall Jenner je obraz nove oglasne kampanje za Givenchy

Magazin 04. Mar 202216:15 0 komentarjev
Kendall Jenner, Givenchy
Profimedia

Givenchy predstavlja svojo novo oglasno kampanjo za pomlad in poletje 2022, v kateri med drugim nastopa slavna vplivnica in manekenka Kendall Jenner. Za kreativno vodenje kampanje je poskrbel Matthew M. Williams, v objektiv pa jo je ujela korejsko-nemška fotografinja Heji Shin, za katero je to že drugo sodelovanje s to prestižno znamko.

V seriji privlačnih barvnih in črno-belih fotografij Givenchyjeva kampanja sofisticirano ujame energijo kolekcije oblačil za pomlad-poletje 2022. Pri produkciji samega snemanja so sodelovali z ameriškim umetnikom Joshem Smithom, ki s svojimi barvitimi zamahi s čopiči prinaša kanček subverzije v vizualni koncept kampanje.

Kendall Jenner, Givenchy
Profimedia

V kampanji se vrača supermanekenka Kendall Jenner, ki je skupaj z drugimi priznanimi talenti oblečena v ključne videze kolekcije in nosi Givenchyjevo torbico sezone: Kenny. Ohlapna, prefinjeno izdelana torba v slogu borše – Kenny je odličen vsakodnevni kos, ki z ročno drapiranimi gubami in okrasi prikliče Givenchyjevo modo savoir-faire. Značilni detajli torbico zasidrajo v sodobnosti, kar odraža vizijo Matthewa M. Williamsa za Givenchy.

Kendall Jenner, Givenchy
Profimedia

”Neverjetno je bilo tako tesno sodelovati z Joshem – nekom, katerega električno delo in neobremenjeno perspektivo že dolgo občudujem. Zame njegova umetniška vizija predstavlja Givenchyjev moderni etos in hvaležna sem, da mi je Josh – in zdaj še številnim drugim – dovolil, da v celoti stopim v njegov svet in ga raziščem,” je v izjavi za javnost dejal Matthew M. Williams, kreativni direktor, Givenchy.

Kendall Jenner, Givenchy
Profimedia

Givenchyjeva kolekcija pomlad-poletje 2022 za ženske in moške premosti klasične, radikalne in utilitarne tokove ter raziskuje napetost med ekstravaganco in disciplino, tradicijo in današnjim časom. Ostre obleke, izklesani naborki, rjava pletena mini obleka, ki se odlično prilega, ali majica z resicami najdejo kontrast v prostih potezah čopiča in drznih barvah. Za moške so značilni krojenje z močnimi rameni, puloverji s kapuco in unikatni džins, ki je dodatno obogaten s subverzivnimi dodatki, kot so zadrge. Številni kosi v kolekciji nosijo odtise, vzorce in nabito energijo značilnega umetniškega dela Josha Smitha.

Kendall Jenner, Givenchy
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!