Kendall Jenner na pilates vedno v slavni družbi

Magazin 01. Feb 202309:15
Kendall Jenner
Profimedia

Resničnostno zvezdnico in manekenko Kendall Jenner paparaci večkrat ujamejo na poti v telovadnico, skoraj vedno pa ima ob sebi slavno prijateljico.

Kendall Jenner je tudi v tem letu zvesta svojim zdravim navadam, ki se jim nikakor ne odpove, saj ji dobra forma zelo veliko pomeni.

Paparaci so jo tako nedavno ujeli sredi Los Angelesa, kjer je hitela na pilates, seveda pa na vadbo ni šla sama, tudi tokrat jo je spremljala njena dobra prijateljica.

Ni skrivnost, da je Kendall tesna prijateljica žene Justina Bieberja, Hailey Bieber, s katero skupaj hodita na pilates, dekleti pa zelo radi skupaj tudi nakupujeta.

Kendall Jenner
Profimedia

Po koncu pilatesa sta se kaj hitro zmenili, da se skupaj odpravita še po nakupih, pridružilo pa se jima je še nekaj prijateljic in zdelo se je, da se je zbrana družba odlično zabavala.

Kendall je že pred časom dejala, da ji je včasih težko najti motivacijo, da bi se odpravila v telovadnico, v družbi prijateljev pa je vse videti lažje in bolj zabavno.

Verjetno pa je v telovadnico veliko lažje oditi ob dejstvu, da takoj po treningu sledi nakupovanje, saj je takrat prav gotovo motivacija še toliko večja, ko veš, da te na koncu čaka lepa nagrada.

Kendall Jenner
Profimedia

Dekleti sta po koncu odšli v butik, kjer prodajajo retro oblačila, in vsaka od njiju je zase našla nekaj kosov, ki jih bosta lahko nosili to zimo in morda vse do pomladi.

Ni skrivnost, da sta obe veliki modni navdušenki, obožujeta pa tako sodobno modo kakor tudi retro in vintidž kose, ki jih kupujeta po vsem svetu.

Kendall Jenner
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.