Khloe Kardashian pričakuje otroka s svojim bivšim

Magazin 14. Jul 202210:47 > 13:20 0 komentarjev
Khloe Kardashian
Profimedia

Zvezdnica resničnostnega šova bo otroka dobila s pomočjo nadomestne matere, oče pa je košarkar Tristan Thompson. Že pred časom sta se razšla zaradi njegove nezvestobe.

Tuji mediji poročajo, da se bosta Khloe Kardashian in košarkar ekipe Chicago Bulls, Tristan Thompson, kmalu razveselila drugega otroka. Skupaj imata 4-letno hčerko True, ki bo postala starejša sestra. “Potrdimo lahko, da bo True dobila sorojenca, bil je spočet novembra. Khloe je zelo hvaležna nadomestni mami za tak blagoslov,” je za portal Page Six dejal neimenovani vir. Ta je še potrdil, da Khloe in Tristan živita ločeno ter da se od decembra ne pogovarjata, razen ko gre za vprašanja, povezana s sostarševstvom.

Khloe Kardashian, Tristan Thompson
Profimedia

Nov družinski član je bil spočet novembra lani, preden je Khloe izvedela, da jo je Tristan (spet) varal. Škandal je izbruhnil, ko sta že ”delala na drugem otroku”. Viri, ki so blizu njeni družini, pravijo, da se je Khloe takrat odločila, da bo otroka vzgajala sama.

Sicer pa je bila zveza Khloe in Tristana zelo burna – prvič se je za njegov skok čez plot izvedelo malce pred rojstvom njune hčerke True. Pozneje sta prav zaradi otroka sklenila, da bosta poskušala ohraniti zvezo. A pozneje so priče Tristana opazile v družbi družinske prijateljice Kardashianovih, Jordyn Woods, s katero sta bila v tesnem stiku. Sčasoma sta se pobotala in skupaj poskusila še tretjič, a se je zveza končala zaradi otroka, ki ga je rodila manekenka Maralee Nichols. Oče tega otroka je namreč prav Tristan.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!