Kim Kardashian delila zabavne podrobnosti iz zveze z mlajšim Davidsonom

Magazin 13. Jun. 202208:45
Delite:
Kim Kardashian, Pete Davidson
Foto: Profimedia

Zvezda resničnostnega šova Kim Kardashian je delila zabavne podrobnosti iz razmerja z Davidsonom.

Gledalci resničnostnega šova The Kardashians so navajeni vsega, zato jih tudi zadnje podrobnosti, ki jih je pred kamero delila Kim, niso presenetile. Članica klana Kardashian se je namreč v pogovoru s sestrama Khloé in Kourtney Kardashian razgovorila o svojem odnosu s Petom Davidsonom.

Pristen in premišljen sta besedi, s katerima je Kim opisala svojega partnerja. S tem je namignila tudi na to, kako skrben je, ko gre za njeno osebno nego. ”Imela sem ogromen mozolj na nosu in nenehno sem se pritoževala nad njim. S Petom imava nekaj resnično skupnega, oba sva namreč obsedena z nego obraza in kože ter kozmetičnimi pripravki nasploh. No, zgodilo se je, da sem vsa utrujena zaspala že ob pol devetih, zjutraj pa sem se zbudila z mazilom proti mozoljem na svojem nosu. Očitno ga je Pete namazal na moj mozolj, medtem ko sem spala, saj je vedel, kako zelo me živcira,” je bila jasna Kim. In očitno ni bolj jasnega izražanja ljubezni, kot je nanašanje kozmetičnih pripravkov na mozolje partnerja.

Kim Kardashian in Pete Davidson
Foto : Profimedia

Prav tako je zvezdnica resničnega šova priznala, da je Pete že pred njunim srečanjem v oddaji Saturday Night Live na vsak način želel dobiti njeno številko. Kot je dejala, je za to zaprosil Megan Fox, ki pa mu je odvrnila, da je več možnosti, da Kim in Machine Gun Kellyja (partner Megan Fox) pojedo krokodili, kot da bi mu zaupala številko. Zato je Pete izvisel in moral počakati, da je Kim lahko očaral v oddaji SNL.

30 tisoč modnih kosov

Pete sicer ni potrdil navedb, da je obseden z nego obraza oz. kože, je pa zato pred časom priznal, daj je moral pošteno prevetriti svojo garderobno omaro. Vse zato, da za svojo z modo obsedeno partnerico ne zaostaja preveč. Kljub temu se njegova garderoba ne more primerjati s tisto, ki jo ima Kim, saj njena obsega kar 30 tisoč modnih predmetov, od čevljev do oblačil.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.