Kim Kardashian kupila luksuzno vilo, ki je bila nekoč last Cindy Crawford

Magazin 26. Sep 202209:45
Kim Kardashian
Profimedia

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian si je nedavno privoščila razkošno domovanje, ki je bilo nekoč v lasti vrhunske manekenke Cindy Crawford.

Kim Kardashian je ena tistih srečnic, ki si lahko privošči skoraj vse, kar si njeno srce poželi, in nedavno je bila to razkošna vila v Malibuju.

Kim je odštela dobrih 70 milijonov dolarjev za ljubko vilo v elitnem predelu Malibuja, vilo pa je imel do zdaj v lasti Adam Weiss.

Kim Kardashian
Profimedia

Pred tem je bila vila dom nekdanje vrhunske manekenke Cindy Crawford, ki jo je z možem Randejem Gerberjem leta 2018 kupila za 45 milijonov dolarjev.

Prelepa vila ima štiri spalnice in kar šest kopalnic, na terasi pa se odpre čudovit pogled, ki mu ni videti konca ne kraja.

Kim Kardashian
Profimedia

Kim je znana po tem, da zelo rada vlaga v nepremičnine, ima jih že prav lepo zbirko. Večino časa z družino preživi v Los Angelesu, kjer snemajo tudi resničnostne šove in druge modne kampanje, ki so del njenega poslovnega imperija.

Kim Kardashian
Profimedia

Zvezdnica si je zaželela, da bi imela v Malibuju primerno vilo, kamor bi se lahko umaknila v prostem času, saj vila sicer ni dovolj velika za vso družino, Kim pa je znana po tem, da ima rada zares veliko prostora, in predvsem, da ima vsak od njenih treh otrok svojo sobo.

Po ločitvi od bivšega moža Kanyea Westa otroci večino časa preživijo z njo, zvezdnica pa si predvsem želi, da bi se v Malibuju lahko umaknili nekam, kjer bi našli svoj mir in se odmaknili od radovednih oči javnosti.

Kim Kardashian
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.