Kim Kardashian na modni reviji poskrbela za veliko presenečenje

Magazin 10. Mar 202212:30 0 komentarjev
Kim Kardashian
Profimedia

Zvezdnica resničnostnega šova in uspešna podjetnica je v Parizu na reviji modne znamke Balenciaga s svojim videzom znova pritegnila veliko pozornosti.

Treba je priznati, da je Kim Kardashian še vedno prava mojstrica, ko gre za modne preobrazbe. Na reviji v Parizu je poskrbela za pravo presenečenje, saj se je na njej pojavila v nevsakdanjem “oblačilu”: oblepljena je bila z rumenim lepilnim trakom, in to od glave do peta.

Ob vhodu se ni zdelo, da pripravlja tako presenečenje, saj je bila drugače oblečena, nato pa se je v trenutku preobrazila in pokazala, kaj pravzaprav nosi – rumeni trak z napisom Balenciaga. Lase je imela zglajene in počesane z obraza, nosila je še torbico, ki je bila usklajena z njenim oblačilom, ter velika črna sončna očala.

Poznavalci trendov so bili navdušeni ob pogledu na Kim, ki je na svoj način napovedala, da bo tudi v prihodnje večkrat presenetila s svojimi opravami. Tokrat se je prvič pojavila na javnem dogodku, odkar sta se z raperjem Kanyem Westom tudi uradno ločila.