Kim Kardashian: S Kanyejem Westom bova vedno družina

Magazin 11. Apr 202210:45 0 komentarjev
Kim Kardashian
Profimedia

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je odkrito spregovorila o ločitvi od razvpitega raperja Kanyeja Westa, zdaj znanega kot Yeja. "Ni mi všeč, da so stvari tako potekale …"

”Na koncu dneva želim samo, da so moji otroci srečni in zdravi. In da mislijo na svojega očeta, kar tudi počnejo,” je Kim Kardashian povedala v intervjuju za televizijsko mrežo ABC. 

S potomci, osemletno North, šestletnim Saintom, štiriletno Chicago in dveletnim Psalmom se iskreno pogovarja o vsem, kar se dogaja. Medtem ko se starejša otroka zavedata vsega, pravi, da mlajša v resnici ne razumeta.

“Moraš biti tam zanje. Ne glede na vse, kar se dogaja v tem norem življenju, ki ga živimo, se moraš odprto pogovarjati s svojimi otroki. Zaradi njih se s Kanyejem slišiva vsakodnevno, pogovarjava se, zato me jezi, ker je vse potekalo, kot je.”

Kljub vsem prepirom in tudi javnemu pranju umazanega perila, pa ostaja optimistična napoved, da bosta z raperjem razrešila nesoglasja: “Mislim, da bova s Kanyejem vedno družina.”

Kanye West
Profimedia

V nedavnem pogovoru za modno revijo Vogue je povedala, da je do ločitve privedla sprememba življenjskega sloga. “Tako dolgo sem počela vse, kar je osrečevalo druge. V zadnjih dveh letih pa sem se odločila, da bom sebe osrečila, in to je zelo dober občutek. Tudi če je to povzročilo spremembe, ki so vodile v ločitev, je pomembno biti odkrit do sebe glede tega, kaj te resnično osrečuje. Izbrala sem sebe in prav je tako.”

Odkar je Kim vložila ločitveni zahtevek, se je West na vse pretege trudil, da bi s Kim znova znova zaživela skupaj, a, kot kaže, ni zaleglo niti javno moledovanje.

Kim je v srečni zvezi z ameriškim komikom Petom Davidsonom, ki je tudi del priljubljene oddaje Saturday Night Live. O tej zvezi je Kim za ABC povedala: “Vsekakor sem dekle za zveze. Ne bi bila z nekom, če ne bi nameravala preživeti veliko časa z njim. Zelo sem srečna in zadovoljna.”

Kim Kardashian Pete Davidson
Profimedia

“Spravlja jo v smeh, ves čas se smeji,” je o Davidsonu povedala Kimina sestra Khloe.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!