Kim Kardashian v Milanu vprašala natakarja: “Kaj so tortelini?”

Magazin 11. Okt 202209:30
Kim Kardashian
Profimedia

V najnovejši epizodi The Kardashians se je Kim odpravila v Milano, kjer je njena mlajša sestra Kendall Jenner nastopila na modni reviji.

Skupaj s prijatelji se je odpravila na večerjo v Ristorante Da Giacomo, med pregledovanjem jedilnega lista pa jo je zmedla jed, ki je do zdaj očitno ni poznala. Začudeno je natakarja povprašala, kaj so tortelini, ta pa ji je pojasnil, da gre za testenine, podobne raviolom. “Bom to naročila,” je rekla, a naročila tudi krožnik peresnikov.

Po dvomih o precej znani jedi je imela Kim Kardashian še en zanimiv trenutek s testeninami. Ko je jedla peresnike, je rezance natikala na vilice, namesto da bi jih samo zapičila z njimi. “In nisem prepričana, ali sem to že kdaj pojasnila, vendar sem, mislim da se reče “flexitarian,” kar pomeni, da sem včasih veganka, včasih pa ne,” je povedala.

Toda testenin ni želela samo zase, želela je zagotoviti tudi, da bo ta večer Kendall Jenner kaj ”pametnega” pojedla, saj ni mogla na večerjo z njimi. “Moram jo nahraniti. Vedno sem prevzela vlogo mame, ko smo potovali, zato bom Kendall odnesla hrano in tako zagotovila, da bo danes jedla, in to res okusno, pristno italijansko hrano.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.