Kim Kardashian v pižami potrdila romanco s Petom Davidsonom

Magazin 19. Nov 202118:00 0 komentarjev
Pete Davidson, Kim Kardashian
Flavor Flav/Instagram

Že vrabci na strehah čivkajo, da se med komikom Petom Davidsonom in resničnostno zvezdnico Kim Kardashian nekaj plete, zdaj pa sta govorice še potrdila.

Neki vir je za portal E! News povedal, da sta skupaj “resnično srečna in bosta videla, kam bo zveza peljala”. Menda sta se zaljubljenca, ki skušata čim bolje uskladiti romanco na daljavo – ona živi v Los Angelesu, on v New Yorku – že dogovorila, da se ne bosta več videvala z nikomer drugim.

Zabava v pižamah pri mami

Povod za uradno potrditev zveze so bile fotografije, ki jih je na družbenih omrežjih delil njun skupni znanec Flavor Flav, soustanovitelj zasedbe Public Enemy, in s katerih je razvidno, da je Pete svoj 28-letni rojstni dan praznoval v družbi 13 let starejše Kim in njene matere Kris Jenner,

Fotografija je nastala na domu Jenner v Palm Springsu, 62-letni legendarni raper pa jo je objavil dan po Petovem rojstnem dnevu 16. novembra in hudomušno pripisal: “Praznovanje rojstnega dne mojega posvojenca Peta Davidsona z legendama Kim in Kris.”

Pete Davidson, Kim Kardashian
Flavor Flav/Instagram

Seveda ni naključje, da na njej vsi nosijo pižame – gre za kose iz kolekcije Fendi x Skims, ki je nastala v sodelovanju Kim in kreativnega direktorja pri hiši Fendi Kima Jonesa.

#related-news_1

Prvi poljub pred TV-kamerami?

Najslavnejšo in najstarejšo od sester Kardashian so v zadnjih tednih v Davidsonovi družbi ujeli že večkrat, tudi med držanjem rok in poljubljanjem – zadnje sicer v okviru snemanja satirične oddaje SNL, katere zvezdnik je Davidson in v kateri je Kim nastopila kot posebna gostja.

Pete Davidson, Kim Kardashian
Profimedia

Kot še pravijo dobro obveščeni viri, je njuna romanca še “v zgodnji fazi”, a naj bi bilo pri obeh vpletenih precej naklonjenosti in želje, da se razvije kaj več.

Po drugi strani je Kimin odtujeni mož Kanye West pred kratkim izjavil, da nanjo še vedno gleda kot na ženo, čeprav je zahtevek za ločitev od razvpitega glasbenika vložila februarja letos.

Davidson se je v preteklosti sestajal s številnimi slavnimi damami, tudi z Ariano Grande, Kate Beckinsale in Kaio Gerber.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!