Kim Kardashian v svoji kampanji posnemala Lepo Breno?

Magazin 04. Jul 202218:00 0 komentarjev
kim kardashian
Zajem zaslona/Twitter @KimKardashian

Kim Kardashian je izdala fotografije, ki promovirajo novo linijo njenih kopalk SKIMS. Slog kampanje, ki poveličuje glamur sedemdesetih let, je navdušil Američane, tisti na drugi strani Atlantika pa opažajo, da je Kim v svoji kampanji nenavadno podobna Lepi Breni.

Kim Kardashian na družbenem omrežju Instagram napovedala novo linijo svojih kopalk SKIMS, ki bo izšla v sredo. Toda več pozornosti kot kopalke je pritegnil slog kampanje, “glamurozna sedemdeseta”. Kim pred bazenom tako pozira s platinasto blond natupirano pričesko.

Slog kampanje so pod komentarji pohvalili mnogi oboževalci in slavni prijatelji družine Kardashian: “Neverjetno!”, “Obožujem”, “Kakšna ikona!”

Medtem pa tisti, ki so živeli v bivši Jugoslaviji, niso mogli spregledati dejstva, da ameriška starleta močno spominja na bosansko pevko Lepo Breno. Njeno nezamenljivo natupirano pričesko sedaj nosi Kim Kardashian, zaradi česar mnogi menijo, da je Kardashian jugoslovansko pevko preprosto kopirala.

lepa brena lepa brena
Zajem zaslona/YouTube
lepa brena lepa brena
Zajem zaslona/YouTube
lepa brena lepa brena
Zajem zaslona/YouTube

Lepa Brena: Kim ve, kaj je dobro

Lepa Brena je svoje razmišljanje o Kimini novi kampanji delila s srbskim časopisom Kurir: “Zelo zanimivo. Danes je težko biti izviren. Vse, kar se pojavi, je bilo že videno, pa naj gre za modo, like iz šovbiznisa … Vse, kar je nastalo od 60. do 90. let, so zgodovinske stvari. Le tehnologija nas še lahko preseneti, vse ostalo je bilo že videno, ampak vesela sem, da Kim ve, kaj je dobro,” je povedala.

kim kardashian, lepa brena
Instagram/@nadialeelee in @lepabrenaa

Tisti, ki Lepo Breno poznajo, pa se tako zabavajo ob šalah, da so Kim za navdih služili številni od Breninih več desetletij starih videospotov.

Ni prvič, da ljudje opozarjajo, da stil Kim Kardashian ni popolnoma izviren. V preteklosti so se že pojavile obtožbe, da je kopirala stil srbske pevke Jelene Karleuše; da je ukradla dizajn njenega korzeta, jo je obtožila tudi sama Karleuša.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.