Klan Kardashianovih bogatejši za novega člana

Magazin 24. Sep 202209:45
Khloe Kardashian
Profimedia

Začetek nove sezone resničnostnega šova The Kardashians je postregel s predstavitvijo novega člana klana Kardashianovih.

S pomočjo nadomestne matere se je rodil sin Khloe Kardashian in NBA-košarkarja Tristana Thompsona. 

Tako sem hvaležna. To je tako lepo darilo, ki ga lahko dobimo,” je po tem, ko so ji malčka položili v naročje, povedala resničnostna zvezdnica. 

V četrtkovi epizodi se je novopečeni mamici v bolnišnici pridružila starejša sestra Kim. “O, moj Bog, videti je kot True,” je Kim delila navdušenje pred kamerami. S tem je mislila, da je malček podoben svoji starejši sestri, štiriletni True.

Khloe Kardashian
Profimedia

Rojstvo sina za Khloe predstavlja novo upanje. “Vse od decembra je ta temen oblak, ki preži name vsak dan,” je povedala in omenila, da jo je Thompson lani prevaral, spočel je otroka z Maralee Nichols.

Dodala je, da se je počutila depresivno in žalostno. “Zdaj, ko je moj sin tukaj, lahko grem naprej in uživam. Skoraj tako, kot da bi zaprla to poglavje in končala to travmo ter jo pustila za seboj.”

Khloe je delila svoje veselje, da je končno začela proces zdravljenja, začela je uživati ​​življenje z dvema otrokoma.

Thompson ni bil prisoten ob julijskem porodu, je pa pozneje Khloe dovolila, da sina pride pogledat v bolnišnico, kar so prikazali v resničnostnem šovu. “Tristan želi biti tukaj, zato sem pomislila, zakaj pa ne,” je pojasnila. “Naj pride. Tega trenutka ne bo nikoli več dobil nazaj,” je dodala.

Khloe Kardashian
Profimedia

Par, ki se je začel videvati leta 2016, se je večkrat razšel, in sicer zaradi Thompsonovih skokov čez płot.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.