Ko boste naslednjič obuli bele superge, se izognite tem napakam

Magazin 14. Okt 202117:52
superge
Profimedia

Bele superge: nasveti in napake, ki se jim morate izogniti.

Ali lahko superge nosijo tudi manjša in drobna dekleta? Seveda, v garderobi “petit” niso samo visoke pete, še zlasti če gre za čevlje, ki ne poznajo letnega časa in so v skladu z najnovejšimi trendi.

V zadnjih letih smo opazili vračanje nostalgičnih modelov: se spomnite debelih superg, ki so jih nosili zvezdniki in jih na modni brvi predstavljali Gucci, Louis Vuitton in Balenciaga? Nekaj ​​let so bili prava obsedenost, zlasti za tiste, ki nostalgično sprejemajo modo 90. let. Zdaj so znane športne in modne hiše ponovno ovrednotile vintidž pristop. Končno klasika: usnjene superge s čisto in diskretno linijo, pogosto predlagane v enobarvni različici, od bele do črne, vključno z vsemi nežnimi odtenki kožnih in sezonskih barv. Med vsemi modeli, ki jih lahko izbiramo in nosimo, obstaja eno dejstvo: superge so najbolj udobni urbani čevlji, ki jih lahko imate.

Vendar to ni izgovor za napako pri stiliranju. Zavedati se morate omejitev in razumeti, kakšnih napak ne smete narediti pri izbiri obleke s supergami. V ta namen smo zbrali nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati, da boste vedno videti odlično.

Bele superge
Profimedia

1. Izogibajte se hlačam z nizkim pasom in naj vam hlače ne bodo predolge, na tkanini ne sme biti vidnih nobenih gub. V obeh primerih bi bili videti manjši, kot ste.

2. Izogibajte se preveč ohlapnim modelom. Najbolj priljubljena kombinacija so superge in kavbojke: najprimernejše so oprijete, rahlo na zvonec ali ravne in odrezane pri gležnjih.

3. Če želite nositi superge s krilom, priporočamo midi ali mini dolžini. Izogibajte se nogavicam, vendar predlagamo, da pokažete noge, da zožite silhueto. Pozimi se odločite za enobarvne nogavice. Vzorci in vezenine bolj pristajajo visokim.

Bele superge
Profimedia

4. Osredotočite se na enobarvni videz: suknjič in hlače ali dolga midi obleka so popolni, če se odločite za superge v isti barvi.

Olivia Palermo
Profimedia

5. Drznite si obuti superge z debelo platformo, da dodate nekaj centimetrov.

6. Če imate radi višje superge, jih nosite strogo s skrajšanimi hlačami.

7. Če niste vajeni nositi športnih čevljev z barvnimi dodatki ali vezeninami, začnite z modeli v nevtralnih barvah. Bela, črna in bež ne poznajo letnih časov in odlično dopolnjujejo različne obleke.

8. Ne izključujte drznosti močnih in svetlih barv. Tudi manjše ženske ali dekleta se lahko prepustijo ustvarjalnemu in brezskrbnemu kombiniranju. Nosite jih kot kontrastni dodatek s klasičnimi in zelo linearnimi oblačili. Vendar bodite pozorni na barvne kombinacije.

Seperge
Profimedia