Komik, ki bije sodno bitko z bivšo Olivio Wilde, spet samski?

Magazin 21. Maj 202210:30 0 komentarjev
Olivia Wilde, Jason Sudeikis
Profimedia

Jason Sudeikis, priljubljeni 46-letni ameriški komik, naj bi se razšel s svojo 11 let mlajšo partnerko, britansko manekenko Keeley Hazell, so poročali tabloidi na Otoku.

Poglavitna ovira za njuno razmerje naj bi bila težko uskladljiva delovna urnika vpletenih, saj sta oba zelo zaposlena, pravijo dobro obveščeni viri.

Jason Sudeikis in Keeley Hazell sta se spoznala leta 2014 na snemanju drugega dela komedije uspešnice Kako se znebiti šefa?, zbližala pa sta se lansko jesen, ko so ju paparaci ujeli na skupnem dopustu v Mehiki.

Keeley Hazell, Jason Sudeikis
Profimedia

Takrat je bilo veliko govora o tem, da se Jason in Keeley že dolgo poznata in da se zvezdnik v njenem objemu počuti varno in sproščeno, predvsem pa naj bi oba uživala v medsebojnem druženju.

Keeley je prva romantična povezava, ki so jo opravljivi mediji pripisali Sudeikisu po razhodu z Olivio Wilde, s katero imata dva otroka in sta bila zaročena sedem let.

Tudi 38-letna Olivia je našla novo ljubezensko srečo na Otoku, in sicer z 10 let mlajšim popzvezdnikom Harryjem Stylesom, nekoč članom zasedbe One Direction.

Pred tedni je precej prahu dvignil incident na odru, ko so igralki in režiserki dokumente, povezane z bitko za skrbništvo nad otrokoma, ki jo bijeta s Sudeikisom, vložili kar na odru sredi predstavitve njenega prihajajočega filma Dont Worry Darling, v katerem ima eno osrednjih vlog prav Styles.

Olivia Wilde
Profimedia

Viri blizu njenega nekdanjega zaročenca so sicer zatrdili, da Sudeikis ni vedel, da ji bodo sodne papirje vročili na očeh javnosti in da tega kljub slabim odnosom z Wilde ne bi nikoli odobraval.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!