Konec ljubezenske zgodbe za priljubljeno glasbenico

Magazin 22. Feb 202316:45
Avril Lavigne
Profimedia

Po poročanju tujih medijev naj bi se slavni par razšel, pri čemer naj bi odločilni korak napravila zvezdnica.

Avril in Mod Sun sta bila zadnja dva meseca večkrat na pavzi, zdaj pa naj bi dokončno razdrla zaroko,” je vir povedal za portal People. Nazadnje so ju skupaj v javnosti videli na prireditvi v Los Angelesu januarja. “Avril in Mod Sun sta prijatelja in nič več. V razhod ni bila vpletena tretja oseba.” S to izjavo so želeli utišati govorice, saj so zvezdnico videli v družbi raperja Tyga, s katerim sta se ob odhodu iz restavracije tudi objela.

Njegov predstavnik je razkril, da je Mod Sun za novico izvedel na turneji in je bila presenečenje tudi zanj. “Bila sta skupaj in zaročena pred tremi dnevi, ko je Mod odšel na turnejo, tako da če se je kaj spremenilo, je to tudi zanj novica.” Kljub novici naj bi se glasbenik odločil ostati na turneji.

Avril Lavigne in Mod Sun, čigar pravo ime je Derek Smith, sta se spoznala januarja 2021 in istega meseca izdala skupni singel z naslovom Flames. Prvič sta se romantično povezala naslednji mesec, pozneje pa sta se aprila 2022 zaročila. V Minnesoti rojeni roker je v začetku tega meseca izdal svoj najnovejši album God Save the Teen, ki vsebuje skladbo z naslovom Avril’s Song.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.