Kopalke, ki jih je nosila princesa Diana, so še danes veliki trend

Magazin 28. Jun 202216:30 > 21:20 1 komentar
Princesa Diana
Profimedia

Pokojna princesa Diana je vse do danes ostala modna ikona in njena modna dediščina ostaja tako zelo bogata, da se pri njej navdihujejo številne sodobne modne navdušenke.

Princesa Diana je s svojim prihodom na britanski kraljevi dvor povzročila pravo modno revolucijo, saj je palača dobila povsem nova modna pravila, ki jih je uveljavljala samosvoja princesa.

Njena modne kombinacije so bile veliko pred časom in večina jih še danes ostaja brezčasnih in jih rade oblečejo številne modne navdušenke po vsem svetu.

Velikokrat se ji s svojimi modnimi kombinacijami poklonita tudi vojvodinji, Kate Middleton in Meghan Markle, ki v svoj modni stil z navdušenjem dodajata kose, ki jih je nekoč rada nosila Diana.

Diano so oboževali po vsem svetu, oboževale pa so jo tudi svetovne modne hiše, ki so kar tekmovale, čigav model obleke bo nosila slavna princesa.

Še zlasti drzna pa je bila princesa takrat, ko je odšla s kraljevega dvora in se ločila od princa Charlesa.

Novo ljubezen je našla v objemu Dodija Al Fayeda, sina multimilijonarja egiptovskega rodu, Mohammeda Al Fayeda. Kraljeva palača tega razmerja ni odobravala, ker je bil njen novi partner muslimanskega rodu, motilo pa jih je tudi, da je Diana postajala vse bolj modno sproščena, kar si kot princesa seveda ne bi smela dovoliti.

Paparacem jo je tako uspelo ujeti v kopalkah, ko je dopustovala s svojim novim ljubimcem, in fotografije so seveda na veliko žalost palače v hipu obšle svet.

A medtem ko palača nad njimi ni bila navdušena, so jih bili prav gotovo veseli modni kritiki, ki so Diano oboževali. Njene kopalke so bile tako zelo pred časom, da jih torej nosimo še danes.

Oboževala je tako dvodelne kot tudi enodelne kopalke, rada je imela visoke izreze in predvsem večno klasiko, ki ji je bila pisana na kožo.

Kroji, ki jih je nosila takrat, so preživeli vse do danes in zdi se, da bo njena modna dediščina živela večno.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.