Kostumi Sarah Jessice Parker v 2. sezoni And Just Like That navdušili

Magazin 17. Nov 202215:30
kostumi sarah jessice parker v and just like that
Profimedia

Po spletu so zaokrožile prve fotografije s snemanja nadaljevanja kultne nanizanke Seks v mestu, v katerem ima glavno vlogo modna ikona Sarah Jessica Parker. Njen lik Carrie Bradshaw v nanizanki In kot bi mignil... oboževalce tudi tokrat ni pustil hladnokrvnih.

Snemanje druge sezone nanizanke And Just Like That… je že v polnem teku in po spletu so že zaokrožile prve slike igralske zasedbe, ki snema na newyorških ulicah ter namiguje, kaj lahko pričakujemo v drugi sezoni. Tri glavne junakinje – Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) in Charlotte York (Kristin Davis) – so se vrnile na prizorišče in so videti enako modno kot vedno, prav tako kot nekateri novi obrazi, ki smo jih videli v prejšnji sezoni. Tako kot pri izvirni seriji in filmih Seks v mestu tudi v novi seriji moda igra sestavno vlogo. Že v prvi sezoni se je pojavilo kar nekaj prepoznavnih kosov iz izvirne serije, vključno s številnimi stilskimi podpisi Bradshawove – kot so njene petke Manolo Blahnik in torba Fendi Baguette.

kostumi sarah jessice parker v and just like that
Profimedia

Kostumografa Molly Rogers in Danny Santiago sta za medije pojasnila, da bo Carrie ponovno nosila kose iz svoje slavne garderobe kot odsev časa in naše ponovne osredotočenosti na trajnost v modni industriji. “Carrie je ena tistih ljudi, ki se radi odpravijo na pustolovščino, in pobrska za nečim, česar že dolgo ni nosila, da bi ta kos ponovno izpostavila,” prizna Rogers. “Če ste vsaj malo seznanjeni s tem, kaj se dogaja v svetu, gotovo želite nekaj prispevati. Tudi liki v seriji so v takšnem stanju duha. Kose iz kostumografskega arhiva poskušamo ponovno uporabiti v pomembnih trenutkih, ki nekaj pomenijo, in jih s tem počastiti.”

kostumi sarah jessice parker v and just like that
Profimedia

Najprej je bila Sarah Jessica Parker na snemanju serije oblečena v siv kombinezon, medtem ko je bil lik Charlotte v svoji bolj dodelani konservativni silhueti. Nosila je namreč črno oprijeto krilo, prosojno bluzo s pikami, okrašeno s kontrastnim belim ovratnikom ter veliko rožnato pentljo. Čeprav se Carriejin videz morda zdi dokaj ležeren za njen siceršnji stil, pa je videz vseeno vseboval nekaj nenavadnosti, ki jo oboževalci pričakujejo od pisateljice. Poleg kombinezona je nosila izredno visoke Diorjeve pete, mini torbico Fendi okoli gležnja ter nenavadno torbico JW Anderson v obliki goloba.

kostumi sarah jessice parker v and just like that
Profimedia

Seveda je bila to le predjed za množico ekscentričnih oblek, ki jih lahko pričakujemo od Carrie v naslednjih nekaj tednih. Za svoj drugi videz je bila Bradshawova opažena v čudoviti obleki v barvi fuksije ter z nepričakovanim modnim dodatkom – skodelico. Pred kratkim pa so s snemanja prišle tudi fotografije Bradshaw, ki je ponovno nosila svoj nepozaben poročni videz iz prvega filma Seks v mestu, vključno z obleko Vivienne Westwood in pernato lasnico. Oboževalci serije so bili vzhičeni.

kostumi sarah jessice parker v and just like that
Profimedia

Na snemanju serije pa se je Sarah Jessica pojavila tudi v dveh novih videzih, ki sta že pridobila odobravanje modnih strokovnjakov in tudi tistih najbolj kritičnih oboževalcev serije. Prvi je rustikalna dolga obleka, ki se navdihuje po viktorijanskih oblačilih in ima čudovite čipkaste detajle. Carrie jo nosi skupaj z vintidž torbico ter zanimivo selekcijo knjig. Drugi videz pa je simpatična kombinacija različnih vzorcev in barv – po katerih slovi njen stil. Kostumografa sta karirast dolg plašč združila z lahkotno črtasto obleko, in tako poskrbela za koketen videz, ki ga dopolnijo klobuk, škornji in nakupovalna vrečka.

kostumi sarah jessice parker v and just like that
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.