Kourtney Kardashian je na svoj tretji poročni dan nosila osupljivo obleko

Magazin 23. Maj 202215:37 0 komentarjev
Kourtney Kardashian, Travis Barker
Profimedia

Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se poročila kar trikrat! Tretjič sta usodni da dahnila pri naših sosedih.

V začetku aprila sta imela “generalko” v Las Vegasu, a kot so takrat poročali tabloidi, zakon ni imel veljave, pozneje sta se legalno poročila v Santa Barbari le v ožjem družinskem krogu. Pri tem naj bi šlo le za generalko pred spektakularnim poročnim slavjem, ki sta se ga odločila imeti v Italiji. Vir blizu para je za People takrat povedal: “Pred njuno veliko italijansko poroko, ki se bo zgodila zelo kmalu, sta se morala najprej zakonito poročiti. Vse podrobnosti so določene in celotna družina, vključno z vsemi otroki, je zelo navdušena.”

In končno sta ponovno usodni da dahnila v L’Olivetti (vilo si lasti Dolce & Gabbana) v Portofinu. Mladoporočena sta bila obkrožena z najbližjimi prijatelji in družino. Sprejem so gostili v bližnjem gradu iz 16. stoletja, Castello Brown. Pod serijo njunih poročnih fotografij je zapisano samo preprosto: Srečno do konca svojih dni.

Kourtney Kardashian je nosila poročno obleko Dolce & Gabbana, ki je bila naravnost prekrasna. Do oltarja je nevesto pospremila njena mama, Kris Jenner. Pred njuno italijansko poroko sta bila zvezdnika opažena na čolnu, na katerem sta si delila poljube, se sproščala ter uživala v sončnih žarkih.

Oba imata iz prejšnjih razmerij otroke: ona ima dva sina ter hčerko s poslovnežem Scottom Disickom, on pa ima z manekenko Shanno Moakler sina in hčerko. Travis ima odličen odnos tudi s pastorko Atiane, ki jo je manekenka imela z boksarjem Oscarjem De La Hoyo. “Več otrok, več veselja. S Travisovimi otroki sem res blizu in jih obožujem, in to je čudovita stvar. Travis je res neverjeten oče. To je tudi eden od razlogov, da sem se zaljubila vanj. Je zelo zelo potrpežljiv,” je povedala Kourtney Kardashian.

V seriji Keeping Up with the Kardashians sta zaljubljenca razkrila, da si prizadevata in želita imeti tudi skupnega otroka.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!