Kourtney Kardashian: ”S Travisom si želiva otroka”

Magazin 16. Mar 202213:45 0 komentarjev
Kourtney Kardashian, Travis Barker
Profimedia

Sveže zaročena resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashian in Travis Barker, bobnar zasedbe Blink-182, upata, da se jima bo kmalu uresničila želja po naraščaju.

42-letna Kardashian ima iz prejšnjega razmerja s poslovnežem Scottom Disickom tri otroke, štiri leta starejši Travis Barker pa dva iz zakona z lepotno kraljico Shanno Moakler.

Da si želita povečati svoj “klan”, sta Kourtney in Travis, ki sta se zaročila oktobra lani, razkrila v še svežem napovedniku za prihajajočo resničnostno serijo Kardashianovi na mreži Hulu.

(Gre za nadaljevanje izjemno priljubljenega šova V koraku s Kardashianovimi, ki so ga nehali snemati lani. Da bo tudi prihajajoča serija uspešnica, skoraj ne dvomimo, saj je napovednik v le enem dnevu po objavi nabral več kot tri milijone in pol ogledov.)

“S Travisom si želiva dojenčka,” slišimo reči vodjo znamke izdelkov za dobro počutje Poosh, preden ju z zaročencem kamera spremlja k zdravniku, ni pa čisto jasno, ali gre za obisk pri specialistu za neplodnost ali rutinski ginekološki pregled.

Par, ki je skupaj od konca leta 2020, je sicer že nekajkrat namignil na možnost skupnega naraščaja. Medtem ko so jima številni oboževalci na družbenih omrežjih zaželeli srečo pri uresničevanju želje po otroku, so jima drugi namignili, naj raje še nekaj časa svobodno uživata.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!