Kristen Stewart: Dan, ko sem nosila Dianino poročno obleko, je bil strašljiv

Magazin 04. Nov 202111:06 > 05. Nov 2021 12:42 0 komentarjev
Diana
Promocijski plakat za film Spencer

Film Spencer si bo kmalu mogoče ogledati v slovenskih kinematografih, Kristen Stewart pa za vlogo princese Diane napovedujejo nominacijo za oskarja.

Za film je Kristen Stewart oblekla skoraj identično poročno obleko, ki jo je princesa Diana nosila na svoj poročni dan, igralka pa je povedala, da ta izkušnja ni bila tako vznemirljiva, kot bi si številni mislili.

Za Entertainment Tonight je Kristen povedala, da je bil dan, ko je nosila obleko, strašljiv. Prizor s poročno obleko je vpet v montažo različnih trenutkov, ki se jih v filmu spomni princesa Diana (Kristen Stewart), vključno z njeno poroko s princem Charlesom leta 1981.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristen Stewart (@kristcnstewart)

“Čeprav princeso Diano v filmu upodabljam, staro približno 30 let, smo vseeno želeli dodati trenutke iz njene preteklosti.”

Del filma, ki se je igralke zelo dotaknil, je, ko princesa Diana vstopi v restavracijo, da bi povprašala po navodilih za pot, in jo v trenutku vsi prepoznajo. To je nekaj, s čimer se igralka lahko poistoveti. “Ta prizor je malo absurdno naravnan, kajti vsi se vedejo, češ saj to je princesa Diana. Seveda je tak odziv pričakovan od vsakega, ki jo zagleda.”

V zasebnem življenju pa je Kristen trenutno ena izmed najsrečnejših ljudi na svetu. Po dveh letih zveze se je slavna igralka pred kratkim zaročila s svojo izbranko Dylan Meyer. “Ko veš, preprosto veš, saj veste, kaj mislim?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Ross Katz (@evanrosskatz)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!