Kristen Stewart kot princesa Diana: napovedujejo nominacijo za oskarja

Magazin 26. Avg 202121:38 0 komentarjev
Spencer film
Posnetek zaslona/ Youtube ONE Media

Luč sveta je ugledal napovednik za film Spencer, v katerem se je v vlogo princese Diane prelevila igralka Kristen Stewart. Mnogi ji za nastop že napovedujejo nominacijo za oskarja za najboljšo igralko.

Po družbenih medijih se širi navdušenje nad prvimi prizori iz filma o princesi Diani z naslovom Spencer. Film je režiral Pablo Larraín, v vlogo princese Diane pa se je prelevila igralka Kristen Stewart. Mnogi ji za nastop že napovedujejo nominacijo za oskarja.

Oboževalci so prve vpoglede v film, ki bo luč sveta ugledal na mednarodnem filmskem festivalu v Benetkah s pričetkom 1. septembra, dobili v napovedniku, ki so ga v produkciji Neon objavili danes.

Prav tako so objavili promocijski material, na katerem je kot datum izida filma zapisan 5. november. Na plakatu vidimo objokano princeso Diano v slavni poročni obleki.

Vloga, ki kliče po oskarju

Stewart so že pred izidom napovednika za vlogo princese Diane napovedovali nominacijo za oskarja za najboljšo igralko, prvi izseki iz filma pa so te napovedi še okrepili. Tako je tudi priznani filmski kritik Scott Menzel na Twitterju zapisal, da izgleda, da bo igralka nominirana za oskarja.

“Zelo sem samozavesten, da bo to njen veliki trenutek,” je zapisal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!