Kristen Stewart pojasnila, zakaj je za vlogo Diane jedla bisere

Magazin 09. Nov 202110:30 0 komentarjev
Kristen Stewart
Profimedia

Ameriška igralka, ki je zaslovela z vlogo krhke Belle v najstniški franšizi Somrak, se z vlogo princese Diane pojavlja v popolnoma novi luči. Njena igra, ki je osupnila filmske kritike, naj bi ji prinesla celo nominacijo za oskarja.

Kristen Stewart je s svojo Diano dvignila že veliko prahu. Številni so bili prepričani, da tako veliki vlogi ne bo kos, v prvem predfilmu pa je še tako velikim skeptikom zaprla usta, saj je presegla vsa pričakovanja. Igralka, ki doživlja pravi hollywoodski razcvet, se je za vlogo ikonične princese Diane, katere tragična smrt še vedno buri duhove, pripravljala več mesecev in z izjemno pozornostjo. Zgolj za osvojitev angleškega naglasa aristokratskega razreda je potrebovala dobre štiri mesece.

Tisti, ki so si film že imeli možnost ogledati, so prepričani, da ji vsaj nominacija za oskarja ne uide, saj je njena Diana takšna, kot je nismo videli še nikoli do zdaj. Film se dotakne vsega – grde in lepe plati pokojne princese, njenega zapletenega odnosa s kraljevo družino in množic, ki so jo oboževale.

Predfilm najbolj težko pričakovanega filma leta si lahko ogledate tukaj:

In kaj je bila po besedah Kristen najbolj bizarna izkušnja na snemanju?

V enem od najbolj nepozabnih prizorov filma lahko vidimo princeso Diano (Kristen Stewart), kako pogoltne masivne bisere zelo elegantne ogrlice, ki ji jo je princ Charles (Jack Farthing) podaril za božič. Na napeti praznični večerji s kraljevo družino si jo jezno strga z vratu, zaradi česar ji preveliki biseri priletijo v juho, ki jo nato uporniško poje.

No, Stewartova pravih biserov seveda ni jedla (prav tako ne moremo z gotovostjo reči, da jih je pojedla Diana sama, saj gre lahko za filmsko interpretacijo resničnega dogodka zavoljo dramatičnega učinka), ampak so ji priskrbeli varen in predvsem zelo slasten nadomestek. “Ogrlica je bila čokoladna, zato sem se morala precej nadzorovati, da nisem preveč odpirala ust in uživala v slastnem žvečenju,” je komentirala igralka.

Kristen Stewart
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!