Krvavi lunin mrk bo najmočneje vplival na 3 znamenja

Magazin 13. Maj 202207:30 > 16. Maj 2022 08:21 2 komentarja
Polna luna
Profimedia

V ponedeljek, 16. maja, ob 6.12 zjutraj bo nastopil krvavi lunin mrk. Poglejmo si, na koga bo najmočneje vplival.

Krvavi lunini mrki so dobili ime po rdečkastem odtenku, ki ga dobi luna, ko pride do popolnega luninega mrka. Popolni lunin mrk ali lunin mrk krvave lune vedno pade na polno luno in je najmočnejša luna, ki jo lahko doživimo.

Lunin mrk doseže vrhunec 16. maja zjutraj v transformativnem znamenju škorpijona. Medtem ko lunin mrk prinaša intenzivne premike za vse, bodo določeni znaki zodiaka še bolj močno čutili radikalne spremembe.

“S to luno, ki se pojavlja ob retrogradnem Merkurju, je čas, da odložite strah in poveste svojo resnico,” je povedala astrologinja Lauren Ash za spletno stran bustle.com.

Preverite, ali ste med tistimi znamenji zodiaka, na katere bo lunin mrk najbolj vplival.

OVEN

Pripravite se na velike preobrazbe. Ta luna vas sili, da se soočite s svojo staro karmo. Lunin mrk prav tako vabi radikalne spremembe v vaše življenje. Ta čas se nanaša na zaključke pa tudi na nove začetke, ki jih konci prinašajo. Kaj vam lastno telo pravi, da bi bilo dobro opustiti? Pravi čas je, da ocenite, katere spremembe morate trenutno vnesti v življenje. Mrk je vaš čas globoke transformacije, da se ponovno uravnovesite in očistite prostor za naslednje poglavje v svojem življenju.

BIK

Stvari v partnerskih odnosih zdaj postajajo burne in mrk vam lahko zakriva vizijo odnosa. A kljub temu vas tudi spodbuja, da odluščite določene plasti odnosov in pogledate, kaj se v njih dogaja. Ob vseh spremembah v zadnjem času, ki ste jih naredili, morda niste niti opazili, kako so se spremenili tudi vaši cilji v odnosih. Zdaj je čas, da se vprašate, kaj si res želite. Lunini mrki pomenijo ločitev od vaših starih vrednot, ki so že zastarele. Ta luna vam daje vedeti, da stari način delovanja v odnosih (kakor ste se naučili v primarni družini in pozneje v življenje) zdaj ne bo več deloval.

ŠKORPIJON

Postalo bo burno. Lunin mrk vam drži ogledalo za vaše potlačene čustvene potrebe. Ta intenzivna samorefleksija je več kot le obravnavanje vaše senčne strani, gre za to, da si prizadevate končno prekiniti stare navade, prepričanja, vezi z ljudmi ali situacijami, ki vas obremenjujejo. Bodite pripravljeni na velike premike v občutku samoidentitete pa tudi v odnosu do drugih. Ti odnosi se bodo verjetno spremenili. Ljudje, ki se ne ujemajo več z vašim novim občutkom lastne vrednosti, vas ne bodo več privlačili, bodo pa prišli v vaše življenje nekateri novi ljudje, ki bodo bolj ljubeči do vas … Če boste seveda vi postali bolj ljubeči do sebe.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje