Kylie Minogue in Jason Donovan se po 30 letih vračata v serijo Neighbours

Magazin 05. Maj. 202208:30
Delite:
Jason Donovan, Kylie Minogue
Foto: Profimedia

Priljubljena avstralska serija Sosedje se snema že več kot 37 let, zdaj pa so odgovorni napovedali, da jo bodo to poletje končali. Za finale bosta v njej nastopila tudi njena največja zvezdnika Kylie Minogue in Jason Donovan. Serija je bila odskočna deska za številne zvezdnike, med njimi za Natalie Imbruglia in Russla Crowa, v njej se je pojavila tudi Lily Allen.

Sosedje so televizijsko premiero doživeli leta 1985, od takrat pa so jih lahko gledali v več kot 60 državah po vsem svetu. V Veliki Britaniji je bilo serijo mogoče spremljati že leto in pol po avstralski premieri. Na Otoku so jo takoj vzljubili. Predvajali so jo vsak dan, najprej na BBC, pozneje na programu Channel 5. Serija sicer nikoli ni bila predvajana v Sloveniji, a smo kljub vsemu vzljubili njihove glavne igralce, predvsem ljubko Kylie, ki je dolgo živela v Evropi, zdaj pa se je preselila nazaj v Avstralijo.

Serija ima okrog milijon britanskih gledalcev na dan, medtem ko jo na domačih tleh spremlja okrog 350.000 Avstralcev. Vrhunec gledanosti je bil v Veliki Britaniji leta 1988, ko sta se poročila Charlene in Scott, v vlogi katerih sta bila Kylie Minogue in Jason Donovan. Takrat so Sosedje pred televizijske zaslone privabili 19,6 milijona gledalcev. Kylie in Jason sta skupaj pela tudi veliki hit Especially For You.

Izvršni producent Jason Herbison je v sporočilu na uradnem Twitterju oddaje zapisal, da bosta zvezdnika v finalu oddaje odigrala zelo posebno vlogo: “Scott in Charlene sta najboljši par Sosedov in brez njiju se ne bi zdelo prav, da bi končali šov,” je dodal.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar