Kylie Minogue ponovno lansirala svojo uspešno dišavo Darling

Magazin 08. Avg 202212:30
Delite:
Kylie Minogue parfum
Foto: Profimedia

Mednarodno slavo je dosegla kot pop umetnica in igralka, njena prva dišava Darling, ki je bila lansirana leta 2006, pa je opisana kot glamurozen in sofisticiran cvetlični vonj, tako večplasten, kot je sama Kylie Minogue. Tokrat je Darling prenovila s sodobno, vegansko formulo, ki je tako navdušujoča kot pop zvezdnica, ki jo je navdihnila.

Prenovljena dišava je sodoben pogled na klasiko – Kylie Minogue, Darling, Eau de Parfum je moderna, dolgotrajnejša različica, ki čudovito poustvari ikonično in priljubljeno izvirno dišavo. Prvotni parfum je bil leta 2006 predstavljen z velikim uspehom in glede na Kyliejino trajno zvezdniško moč ni presenečenje, da se Darling vrača. Parfumer Firmenich Ilias Eremendis je ujel lepoto originalne dišavne arhitekture, vendar v sodobni, veganski formuli. Darling je cvetlična dišava, ki je tako navdušujoča kot pop ikona, ki jo je navdihnila – z igrivo sočnimi zgornjimi notami pasijonke, frezije in ličija, vzpenjajočim se cvetličnim vonjem lilije in boronije ter toplim, dolgotrajnim suhim odtenkom sandalovine, jantarnega lesa in vanilje. Kar zadeva ponovno lansiranje njene prepoznavne dišave, Kylie pripomni: “Darling ima zelo posebno mesto v mojem srcu. Tako veselje je ponovno deliti ta čudoviti vonj s svojimi oboževalci.”

Kylie Minogue parfum
Foto : Profimedia

Izvršna direktorica podjetja Scent Beauty, ki je za pevko ustvarila dišavo, Stephen Mormoris, pravi: “Prvotno lansiranje dišave Darling je bila pomembna priložnost v svetu dišav. Kylie se je močno povezala s svojimi oboževalci in strankami ter dosegla svetovni uspeh. Tokrat ni nič drugače, Kylie je brezčasna lepotica z brezčasnim vonjem. Navdušeni smo, da ponovno izdajamo to klasiko s sodobnim pridihom na trg.” Kylie Minogue je sicer ena od številnih zvezdnic, ki je svojo priljubljenost izkoristila za lansiranje izdelkov, ki nosijo lastno ime. Samo na področju dišav lahko na ta seznam uvrstimo tudi Junnifer Lopez, Rihanno, Britney Spears, Beyonce, Justina Bieberja, Gwen Stefani in Elizabeth Taylor.

Kylie Minogue parfum
Foto : Profimedia

Odkar je pesem The Loco-Motion leta 1987 zasedla vrh lestvice in postala najbolje prodajani singel tega desetletja v Avstraliji, je Kylie prodala več kot 80 milijonov plošč, dosegla 34 najboljših deset in 7 prvih mest. Leta 2008 je njeno veličanstvo, kraljica Elizabeta II., podelila Kylie častno nagrado za njene zasluge na področju glasbe. Istega leta ji je francoska vlada podelila najvišje kulturno priznanje v Franciji, chevalier dans l’odre des Arts et des Lettres, za njen prispevek k obogatitvi francoske kulture. Poleg teh prestižnih priznanj ima Kylie grammyja, tri nagrade brit in 17 nagrad aria. Leta 2011 je bila sprejeta v dvorano slavnih Aria, leta 2019 pa je bila sprejeta v častni red Avstralije.

Leta 2019 je Kylie postavila trenutni rekord za najbolj gledani nastop doslej na Glastonburyju, saj si ga je ogledalo več kot 3,9 milijona ljudi. S svojim zadnjim studijskim albumom DISCO, ki je dosegel prvo mesto britanske uradne lestvice, je Kylie postala prva izvajalka na vrhu britanske lestvice albumov v petih zaporednih desetletjih.

Kylie Minogue parfum
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar