Kylie Minogue prvič na oddihu na Hrvaškem v bližini Rovinja

Magazin 10. Avg 202217:28 0 komentarjev
Kylie Minogue
Profimedia

Pevska zvezdnica se trenutno mudi na počitnicah v okolici Rovinja. Kot poročajo hrvaški mediji, je tokrat prvič obiskala našo sosednjo državo.

Avstralska pevka Kylie Minogue uživa v okolici istrskega bisera Rovinja, poroča RTL Danas, ki je tudi objavil posnetek pevke. Snemalci so Kylie pred hišo ujeli v objektiv, ko je čakala dostavo kosila, lubenice in vode. Ko je izstopila iz hiše, je zagledala novinarje, ki se jim je nasmehnila in jih pozdravila.

Po poročanju hrvaških medijev so tisti, ki so imeli priložnost in so jo osebno spoznali, dejali, da je zelo prijazna in simpatična, prav tako pa nima nobenih posebnih zvezdniških zahtev. Oddih preživlja v razkošni vili s petimi zvezdicami, ki je velika kar 700 kvadratnih metrov, ima pa tudi bazen. Pevka ni sama, družbo ji delajo prijateljice in glasbeniki. Izvedelo se je še, da je iz hiše mogoče pogosto slišati glasbo.

Sicer pa je simpatična zvezdnica že bila v Ljubljani, in sicer leta 2014 med svojo koncertno turnejo. Pri nas se je ustavila, ko je bila na poti iz Francije na Madžarsko. Navdušilo jo je to, da se je lahko po središču Ljubljane sprehodila brez varnostnikov.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!