Lady Gaga na koncertni turneji osvaja z odrskimi kostumi

Magazin 20. Jul 202212:30 > 12:30 0 komentarjev
Lady Gaga
Profimedia

Tudi tokrat je poskrbela, da so njeni koncerti pravo doživetje za oboževalce, ki so komaj čakali, da jo vnovič vidijo na odru.

Pevka Lady Gaga se trenutno mudi na dolgo pričakovani koncertni turneji The Chromatica Ball. Prvi koncert v sklopu turneje je bil v Nemčiji, in sicer v Düsseldorfu, kjer je povsem očarala obiskovalce – ne samo s svojim nastopom, ampak tudi kostumi.

Lady Gaga
Profimedia

Ob začetku turneje se je izvedelo, da ima pevka poseben varnostni sistem za svoje kostume, s katerimi preseneča občinstvo – nepooblaščene osebe namreč ne smejo dostopati do neverjetnih, fantazijskih in futuristično zasnovanih oblačil, dizajnerskih kosov, ki so bili ustvarjeni posebej za njeno turnejo. “Svoj košček je prispevala tudi pevkina prijateljica Donatella Versace, ena njenih najljubših modnih oblikovalk,” je za tuje medije izjavil eden od članov njene ekipe, ki ni hotel biti imenovan.

Lady Gaga
Profimedia

Kot je bilo mogoče videti v Düsseldorfu, so njeni kostumi navdihnjeni s cyberpunkom in znanstveno fantastiko, odlikuje pa jih vrhunski dizajn. Na prvem koncertu se je preoblekla kar petkrat, največ navdušenja pa je požel kostum, ki je bil podoben robotu. Po koncertu je zadovoljna pevka dejala, da je komaj čakala ta dan. “Vaš odziv me je pustil brez besed,” je sporočila oboževalcem.

Lady Gaga
Profimedia

V naslednjih treh mesecih bo Lady Gaga nastopila na 20 koncertih v Evropi, Združenih državah Amerike, Kanadi in na Japonskem. Vsi koncerti so že razprodani, prihodki pa znašajo več kot 110 milijonov dolarjev. O tem, kako priljubljena je pevka, zgovorno pričajo besede Arthurja Fogla, direktorja podjetja Live Nation, ki organizira svetovne turneje. Dejal je, da je prav škoda, da ni na voljo več prostih terminov, sicer bi se dogovorili še za več njenih nastopov.

A Lady Gaga ima še druge koncertne obveznosti – čakajo jo še nastopi v Las Vegasu v okviru njenega uspešnega gostovanja, imenovanega Enigma + Jazz & Piano.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!