Lauren Silverman postavila ultimat Simonu Cowellu

Magazin 16. Jan 202213:45
Delite:
Simon Cowell
Foto: Profimedia

Zdi se, da je Lauren Silverman Simonu Cowellu postavila ultimat glede njegovih bivših in po besedah bližnjega prijatelja je Simon izbral svojo sedanjost in prihodnost namesto preteklosti.

Simon Cowell je svojo dolgoletno partnerko zasnubil na božični večer. Marsikoga je novica presenetila, saj je razvedrilni mogotec v preteklosti dejal, da je ideja o poroki dolgočasna.

A zdi se, da se je družinski mož brezglavo zaljubil v 44-letno Lauren, kar je pripeljalo do njegove tihe zaroke prejšnji mesec. Simonov prijatelj je za The Sun povedal: “Nihče ni bolj šokiran kot Simon sam. Vedno je ostro in odločno nasprotoval poroki, saj je verjel, da je to zastarela in omejujoča institucija.”

Simon Cowell, Lauren Silverman
Foto : Profimedia

Videti je, da mu je Lauren postavila ultimat in ga postavila na realna tla, saj je tudi manj obseden z delom in bolj predan svojemu zdravju in preživljanju časa z družino.

Simonov prijatelj je dejal tudi, da Lauren ni bila navdušen nad tem, da se sodnik Britain’s Got Talent druži s svojimi bivšimi, vključno s Sinitto. “Čeprav nikoli ni bila v središču pozornosti ali si želela slave, Lauren ve, kaj hoče, in to je zavezanost družinskemu življenju. Zatorej ni presenetljivo, da ji ni bilo všeč, da se Simon druži in dopustuje s svojim haremom bivših, vključno s Sinitto, ki je vedno oprezala nekje v ozadju, zato mu je nedvomno postavila ultimat: ali ona ali njegove bivše. Odločil se je modro. Pod njenim nežnim budnim očesom je prenehal tudi žurati do jutranjih ur, zdaj par preživi veliko kakovostnega časa skupaj doma. Postopoma mu je pomagala preoblikovati življenjski slog in še nikoli ga nisem videl srečnejšega.”

Novopečena zaročenca sta partnerja že od leta 2013, skupaj imata sedemletnega sina Erica.

Komentari

Vaš komentar