Le dve igralki iz priljubljene serije Prijatelji imata svojo zvezdo

Magazin 17. Mar 202310:15
Courteney Cox
Profimedia

Igrala je v eni najbolj priljubljenih oddaj na televiziji in nadaljevala z vlogami na velikih in malih zaslonih. Zdaj se je Courteney Cox uradno pridružila velikim z zvezdo na Pločniku slavnih.

58-letno igralko so konec prejšnjega meseca uradno ovekovečili ob ikoničnem bulvarju z novopečeno zvezdo, s čimer je postala 2750. oseba, ki ji je bila podeljena ta čast. Množica znanih osebnosti je kljubovala dežju, da bi Courteney izrazila svojo podporo pri njenem izjemnem dosežku, vključno z Jennifer Aniston in Liso Kudrow. Prisotna je bila tudi njena dolgoletna prijateljica Laura Dern, ki je imela govor, prisotna pa sta bila tudi njen dolgoletni partner Johnny McDaid in hči Coco Arquette.

Jennifer in Lisa sta nasmejali obiskovalce, ko sta se izza govorniškega odra poklonili soigralki. “Zelo sva počaščeni, da danes tu govoriva v tvojem imenu kot tvoji sodelavki, prijateljici, kot tvoji sestri,” je začela Jennifer, poroča ET Online. “In to se je zgodilo, ker te poznava že zelo dolgo.”

“Tako je bilo, odkar sva se spoznali pred skoraj 30 leti,” je rekla Lisa, nato pa se je Jennifer oglasila s šalo: “Ne, ne pred 30 leti. To je tipkarska napaka.”

“Biti prijatelj s Courteney pomeni biti njena družina. Za vse to je odgovorna ona. Od začetka, ko sva jo spoznali, je bila takoj vključujoča, topla, ljubeča, zanimalo jo je vse o tebi,” je nadaljevala Jennifer.

Dvojec se je tudi spomnil svojega prvega srečanja s Courteney, pošalili sta se tudi, da je najbolj znana od vseh njenih soigralk iz serije Prijatelji. Spomnili sta se, kako zelo je Courteney sovražila igranje pokra, igre, ki so jo igralci igrali drug z drugim, da bi se povezali. “Sovražila je poker. Iz dna srca. Toda igrala je z nami, ker se je želela povezati z nami,” je rekla Jennifer.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow
Profimedia

Serija Prijatelji ima svetovno slavo, a izmed znane šesterice ima svojo zvezo na Pločniku slavnih le še Jennifer Aniston, ki jo je prejela 22. februarja 2012.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.