Lea Sirk objavila fotografijo iz porodnišnice

Magazin 23. Nov 202110:49 > 10:49
Lea Sirk v porodnišnici
Instagram

Pevka Lea Sirk, ki je pred leti zastopala Slovenijo na Evroviziji, in njen izbranec, košarkar Olimpije Cedevite Alen Hodžić, sta se razveselila rojstva sina. "Dobrodošel najin Tai, ki bo skupaj z Ael in Sio pravi trio," je novopečena mamica pozdravila najmlajšega družinskega člana. Pevka se je ob tem zahvalila tudi osebju Splošne bolnišnice Izola.

Pevka Lea Sirk in njen partner Alen Hodžić sta pred kratkim postala starša malemu Taiu. Veselo novico je najprej na Instagramu objavil kar srečni očka Alen, ki je tudi razkril ime sina. Zdaj pa se je po Instagramu oglasila tudi mamica Lea, ki je sinu izrekla dobrodošlico na svet. Pod objavo so se že zvrstile čestitke znanih slovenskih pevk Nike Zorjan, Maraaye in Eve Boto. 

Lea ima sicer z nekdanjim izbrancem Gabrom Radojevičem dve hčerki, 8-letno Ael in 6-letno Sio.

Na odru že za silvestrovo

Ker je pevkina nosečnost potekala brez težav, je imela 31-letnica dovolj energije, da med nosečnostjo ni nehala nastopati in poučevati v glasbeni šoli. Že čez dober mesec pa naj bi se znova vrnila na glasbene odre. Njen partner Alen se bo že te dni pridružil slovenski košarkarski reprezentanci, ki se bo borila za uvrstitev na svetovno prvenstvo 2023.

Lea Sirk
Instagram