Leonardo DiCaprio dvakrat gledal smrti v oči, ko je poskušal priti v Rusijo

Magazin 11. Mar 202212:30
Leonardo DiCaprio
Foto: Profimedia

Leonardo DiCaprio je dvakrat gledal smrti v oči, ko je poskušal priti v Rusijo, kjer se je srečal iz oči v oči z Vladimirjem Putinom.

Hollywoodski igralec se je z ruskim voditeljem prvič srečal leta 2010 na mednarodnem forumu za ohranjanje tigrov v Saint Petersburgu, ki se ga je udeležila tudi britanska manekenka Naomi Campbell.

Vladimir Putin se zelo rad druži z zvezdniki, poskrbel je celo, da sta Steven Seagal in Gérard Depardieu dobila rusko državljanstvo.

Ko se je Leonardo DiCaprio leta 2010 odpravil na forum, je menil, da bo potovanje preprosto, vendar ni bilo tako. Med letom je opazil, da je eksplodiral motor letala. Dogodek je opisal kot najstrašnejši trenutek njegovega življenja. “Gledal sem skozi okno in motor se je spremenil v ognjeno kroglo. Počutil sem se, kot da sem že umrl in šel v nebesa, saj nihče ni ničesar rekel. Vpil sem na vse grlo in kričal, kaj za vraga se dogaja. In stevardesa je prišla ven in rekla: Zdi se, da imamo majhen problem. Letalo Delta Airline iz New Yorka je bilo prisiljeno odlagati gorivo na 45 minut, nato pa se obrniti in zasilno pristati. Vse gume so počile, na stezi je bilo sto različnih reševalnih vozil. To je bila torej še ena težava.”

Zvezdnik je bil odločen, da bo prišel v Rusijo, zato je sedel na drugo letalo, ki pa se je moralo nenačrtovano ustaviti v Helsinkih, saj je bilo treba doliti gorivo, potem ko se je letalo “mučilo” v nenavadno močnem vetru.

Leonardo DiCaprio, Vladimir Putin
Profimedia

Igralec je na koncu prišel v Saint Petersburg s tretjim letalom in bil presenečen, ko ga je Putin omenil med svojim govorom, pozneje sta tudi poklepetala. “S Putinom sva se pogovarjala samo o zaščiti tigrov, ne o politiki.”

Ni znano, ali sta po tem še kdaj izmenjala besede, vendar je DiCaprio zdaj zelo jasno izrazil svoje občutke in mnenje o vojni Rusije z Ukrajino. Ukrajini je doniral 10 milijonov dolarjev.

Komentari

Vaš komentar