Lepa Brena odkrito o krizi v svojem zakonu, ni ji bilo lahko

Magazin 26. Jul 202214:12 0 komentarjev
Lepa Brena in Slobodan Živojinović
Profimedia

Priljubljena pevka je pred kratkim svojim oboževalcem jasno pokazala, koliko ji pomeni njen soprog, nekdanji tenisač Boba Živojinović.

Pred kratkim je mož Lepe Brene, nekoč uspešni tenisač Boba Živojinović, praznoval svoj 59. rojstni dan, pevka pa je ob tej priložnosti na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram objavila niz fotografij, med drugim fotografijo iz mladosti, na kateri pozirata objeta na ladji in v kopalkah. “Vse najboljše, moja ljubezen,” je zapisala Lepa Brena in z objavo ganila svoje sledilce. Ti so se množično odzvali in obema zaželeli veliko lepega.

Lepa Brena in Boba Živojinović sta par že dolgo časa – poročena sta od leta 1991, imata dva sinova, Filipa in Viktorja Ernesta. Pevka ne skriva, da je v zakonu preživela tudi čase, ko ji ni bilo najlepše – že pred časom je dejala, da noben zakon ni idealen in da tudi njen ni bil. Med njima je prihajalo do nasprotujočih si mnenj ter dodala, da se je vedno znala postaviti zase.

Spomnila se je še na čase, ko sta se s soprogom spoznala: “Ko sem ga srečala, mi je bila všeč njegova neposrednost in iskrenost. Vedela sem, da – tako kot jaz – nima na voljo veliko časa za zapravljanje, saj sva bila oba na vrhuncu svojih karier. Rekla sem si: zdaj ali nikoli,” je bila iskrena Lepa Brena. Oba sta se vedno zavedala, da imata otroke in družino, kar je njun skupni interes, zato je bila pripravljena marsikaj odpustiti.

“Edina reč, ki jo nikoli nisem dovolila, je ta, da bi prečkala mejo in si medsebojno začela uničevati dostojanstvo. Kompromis mora obstajati, sprejmemo ga zaradi otrok in ne stopnjujemo napetosti, ko to ni potrebno. Otroci ne smejo trpeti zaradi prepirov staršev,” pravi pevka in dodaja, da brez dogovora in kompromisa noben zakon ne more obstati – tudi njen ne, poroča express.ba.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!