Lepotne skrivnosti Angeline Jolie, ki jim sledi že leta

Magazin 19. Okt 202120:00 > 20:06 0 komentarjev
Angelina Jolie
Profimedia

Hollywoodska igralka Angelina Jolie že leta skrbno neguje kožo in je pri njeni negi izjemno disciplinirana.

Angelina Jolie skrbno neguje obraz, v svet nege in lepotnih skrivnosti pa jo je vpeljala že mama, ki jo je v rani mladosti odpeljala k priznani dermatologinji, ki ji je hollywoodska igralka zvesta vse do danes.

Dermatologinja slavne igralke, Rhonda Rand, je pred časom za Refinery29 razkrila, v čem je skrivnost lepe kože slavne igralke in kaj je vedno dobro upoštevati.

“Igralka ima srečo, da je po mami podedovala zares odličen ten kože. Od nekdaj je imela srečo s kožo, zato ni potrebovala prav veliko nege. Zdaj pa je zelo dosledna pri uporabi kreme z zaščitnim faktorjem, uporablja nežen tonik za čiščenje obraza in kreme z antioksidanti, vse so seveda na naravni osnovi,” je razkrila.

Igralka je pri negi izjemno disciplinirana, redno pa hodi k dermatologinji, da ji lasersko odstranjuje pigmentne madeže, ki nastanejo zaradi izpostavljenosti soncu. “Angelina je malo bolj zgodaj vstopila v menopavzo in v tem obdobju je dobra lepotna nega ključna, da se ohrani dobra struktura kože. V tem obdobju je treba koži zagotoviti zares veliko antioksidantov in predvsem paziti, da imate dovolj spanca in ustrezno hidracijo,” je še dodala.

Angelina ni oboževalka težkih pudrov in močnih ličil, v prostem času koži rada privošči oddih in jo povsem spočije. Rada jo neguje zgolj s kakovostnimi naravnimi kremami in ji omogoča, da se nadiha in povsem obnovi, saj zaradi službenih obveznosti veliko potuje in je večkrat prisiljena ure in ure preživeti s težkim pudrom na obrazu, kar je za kožo seveda velik napor.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!