Lewis Hamilton za vrtoglavo vsoto prodal svoje razkošno stanovanje

Magazin 08. Dec. 202117:451 komentar
Delite:
Lewis Hamitlon
Foto: Profimedia

Dirkač formule 1 Lewis Hamilton je nedavno prodal svoje razkošno stanovanje in zanj dobil vrtoglavo kupnino, ki se številnim zdi nepredstavljiva.

Aktualni svetovni prvak formule 1, Lewis Hamitlon, je nedavno v newyorški Tribeci prodal svojo penthouse lepotico, za katero je dobil vrtoglavih 49,5 milijona evrov.

Sanjsko stanovanje, ki ga je nedavno prodal, ima šest spalnic in šest kopalnic, več teras, bazen in dve parkirni mesti. Stanovanje se razteza v kar treh nadstropjih, do njega pa vodi zasebno dvigalo, ki tako lastniku kot gostom zagotavlja kar največ zasebnosti.

Lewis Hamilton
Foto : Profimedia

Marsikdo bo še posebno navdušen nad terasami, ki ponujajo čudovit pogled na New York in so v poletnem času lahko duša zabav in druženj s prijatelji in znanci. Vsekakor je ambient takšen, da kar kliče po prijetnih doživetjih, ali pa ga uporabite kot nadvse prijazno mesto, kjer preberete dobro knjigo.

Lewis Hamilton
Foto : Profimedia

Številni so bili sicer začudeni, da se je zvezdnik odločil za prodajo tega sanjskega stanovanja, a zdi se, da si je zaželel spremembe. V zadnjem času tudi ni imel prav veliko priložnosti za bivanje v New Yorku, zato naj bi se trenutno razgledoval po nepremičninah v Los Angelesu, kjer je klima precej bolj mila in marsikomu bolj pisana na kožo.

Komentari

Vaš komentar