Lindsay Lohan se z božičnim filmom vrača na male zaslone

Magazin 19. Nov 202110:06 > 10:09 0 komentarjev
Lindsay Lohan
Profimedia

Hollywoodska igralka je zaslovela že kot 11-letnica, ko je zaigrala v filmski uspešnici z naslovom Past za starše.

Lindsay Lohan se ni znala prav dobro spopasti z vsemi pastmi, ki jih prinaša slava. Odraščanje pred očmi javnosti je bilo zanjo prezahtevno. Zelo mlada je postala pravi najstniški idol, kar pa ji ni prineslo sreče. Žal se je prepustila alkoholu, mamilom in škandaloznemu vedenju, ki je vrsto let polnilo naslovnice tabloidov.

Režiserji so se nekaj časa prav zaradi tega izogibali delu z njo, a zdi se, da je teh časov konec, saj se Lindsey vrača na male zaslone.

Netflix je namreč objavil fotografijo, na kateri sta ona in njen soigralec Chord Overstreet. Tako so napovedali božični film, romantično komedijo, z njima v glavnih vlogah.

Lindsay Lohan
Instagram/osebni arhiv

Z glavno vlogo v filmu se je na svojem profilu na Instagramu pohvalila tudi Lindsey, ki je ob svoji fotografiji zapisala, da se vrača na delo in da je nadvse srečna.

Njeni sledilci so takoj komentirali sliko, številni so izrazili veselje, da jo bodo spet videli v filmu, spet drugi pa so komentirali njen videz, saj se jim zdi, da si ni več podobna. “Zdi se, da je to druga oseba,” “Nisem je spoznala, dokler nisem videla imena,” se glasijo nekateri od komentarjev.

Lindsay Lohan
Instagram/osebni arhiv

Kljub temu, da se je marsikomu zdela neprepoznavna, je prejela tudi veliko iskreno pozitivnih komentarjev, v katerih so ji oboževalci sporočili, da je še vedno izjemno lepa in so se skupaj z njo veselili vrnitve v filmske vode.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!