Lindsay Lohan v vlogi razvajene dedinje z amnezijo

Magazin 21. Okt 202211:45
Lindsay Lohan
Profimedia

36-letna igralka se novembra letos končno vrača na velike zaslone v Netflixovem filmu Falling for Christmas. O novem filmu je že bilo govora, tokrat pa je sama Lindsay Lohan potrdila, da je čakanja konec.

Nedavno je pomagala predstaviti prvi napovednik za film in oboževalcem povedala: “Letos je božič prišel zgodaj in prihajam z darili.” V njem igra razvajeno hotelsko dedinjo Sierro, ki trpi za popolno amnezijo po padcu, ko jo njen fant zaprosi. Zdaj v oskrbi čednega lastnika ter vdovca (ki ga igra soigralec Chord Overstreet, znan po vlogi v Glee) in njegove hčerke se njen lik poglobi v vsakodnevna opravila, da bi si povrnila spomin. Seveda v ozadju božičnega časa ni dolgo, preden se začnejo med glavnima likoma iskriti iskre, prav takrat, ko se njen zaročenec vrne, da bi jo našel.

V filmu, ki ga je režirala Janeen Damian, igrajo tudi George Young, Jack Wagner, Olivia Perez, Alejandra Flores, Chase Ramsey, Sean Dillingham, Antonio D. Charity in igralkina resnična sestra Aliana, ki ima v filmu tudi dve izvirni pesmi.

Lindsay Lohan je pred kratkim za The Hollywood Reporter povedala o vrnitvi k igralstvu. “Poskušala sem preprečiti, da bi me motnje na snemanju motile. Pred prizorom in po njem se držim zase. Rada se znajdem v svojem prostoru in se tiho pripravljam ob strani. Ampak zame je igranje že vse življenje kot vožnja s kolesom. Je del mene. Snemanje filmov, igranje lika mi prinaša veliko veselja, da lahko delim zgodbo z ljudmi. Vzeti ljudi na to pot s seboj je ogromen blagoslov.”

Zvezdnica je za Netflixov Tudum o filmu povedala: “Je tako osvežujoča, prisrčna romantična komedija, pogrešam tovrstne filme.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.