Lizzo kot Kim Kardashian ovita v lepilni trak

Magazin 23. Jul 202217:00
Lizzo
Profimedia

Kim Kardashian je marca osupnila (modni) svet, ko se je na reviji Balenciaga pojavila v nenavadni opravi: ovita je bila zgolj v opozorilni trak z logotipom te priljubljene znamke.

Zdaj se je za podobno potezo odločila tudi pevka Lizzo, ki se bo v takšni podobi pojavila na naslovnici prihajajoče številke britanske izdaje revije Elle.

34-letna zvezdnica je na Instagramu objavila zabaven utrinek iz ozadja fotografiranja: v tej utesnjujoči opravi je (dokaj neuspešno) skušala zaplesati kot v svoji pomladni uspešnici About Damn Time.

V svojem značilno hudomušnem slogu je Lizzo pripisala: “Sem zares smešno človeško bitje. Samo predvajajte si About Damn Time in nič ne sprašujte.”

Mimogrede, tudi Kim Kardashian je imela precejšnje težave s premikanjem na modni reviji v Parizu, mnogi so pripomnili, da spominja na robota.

V spremljajočem intervjuju je Lizzo spregovorila tudi o težavni karierni poti zaradi svoje barve kože in močne postave, kot svoji vzornici je omenila Missy Elliot in Queen Latifah, ki sta utrli pot za mlajšo generacijo temnopoltih zvezdnic.

Dodala je, da si želi, da bi se modna industrija bolj približala ženskam z oblinami, ki nimajo dostopa do ekskluzivnih kosov kot ona sama. “Želim si odpreti vrata in da bi bilo to dostopno vsem.”

O svoji glasbi pa je odlična flavtistka povedala, da si je želela ustvariti pesmi, ki bi ljudem pomagale prebroditi težke čase zaradi pandemije.

Kot kaže, ji je glede na vse večjo priljubljenost to odlično uspelo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.