Ljubitelj živali ni opazil, kaj se skriva v blatu. Komaj se je izognil

Magazin 14. Maj 202418:25 0 komentarjev
aligator
Foto: Zajem zaslona/TIKTOK

Posnetek s sprehoda po močvirskem gozdu je na družbenih omrežjih pritegnil precej pozornosti. V blatu se je skrival nevaren plenilec.

Jay Brewer, kalifornijski ljubitelj plazilcev in avanturist, je uporabnikom družbenih omrežij dobro znan zaradi včasih neverjetnih posnetkov srečanj z nevarnimi plenilci.

Pozornost je posebej vzbudil eden, v katerem je Jay le za las ušel smrti ali vsaj hudi tragediji.

Ko se je s kamero sprehajal po močvirnem gozdu, ni opazil, da v blatu v bližini nekega drevesa tiči aligator. Ta je sprva nepremično ždel, šele ko se mu je Jay približal, ga je nenadoma napadel.

@jayprehistoricpets Woah!!! 🤩🤩🐊. Is this s croc!? Or a gator!? 👀🐊 – – – – – #comedy #reptilekeeper #animallover #beautifulanimals #aligator #crocodile #scary #awesome #monday ♬ Sail – AWOLNATION

“Resnično se je dobro skril, ampak mi ga je uspelo posneti. Če ne bi imel kamere, bi bil na varnejši razdalji,” je posnetek na družbenih omrežjih komentiral Brewer.

Sicer Brewer poudarja, da je spoštovanje narave in njenih stanovalcev zelo pomembno, hkrati pa opozarja, da včasih tudi v na videz idiličnih predelih na nas preži nevarnost, piše portal Times Now.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!