Luka Dončić ob rojstnem dnevu dobil najlepše darilo

Magazin 01. Mar 202210:08 0 komentarjev
Luka Dončić
Profimedia

Naš košarkarski as je 28. februarja dopolnil 23 let in prejel številne čestitke oboževalcev z vsega sveta.

Luki Dončiću pa je zagotovo veliko pomenila čestitka, ki mu jo je namenila njegova srčna izbranka Anamaria Goltes. Ob njegovem jubileju je namreč na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram objavila lepo, črno-belo fotografijo, na kateri jo je Luka stisnil v objem. Njeni sledilci so se odzvali z lepimi besedami in iskrenimi čestitkami. Obema so zaželeli še veliko lepih trenutkov.

En dan pred Lukovim rojstnim dnevom pa je Anamaria pokazala, da imata novo družinsko članico. V svoj dom sta sprejela prelepo psičko Viki, ki se bo pridružila njuni pasji druščini. Luka in Anamaria imata namreč že dva psa, čudovito švicarsko ovčarko Gio in pomeranca Huga. Takoj so se pojavila ugibanja, katere pasme je Viki, in številni so prepričani, da gre za češkoslovaškega volčjaka. Mala Viki namreč zelo spominja na to pasmo.

Češkoslovaški volčjak je pasma, ki so jo razvili v 50. letih prejšnjega stoletja, nastala pa je s križanjem nemških ovčarjev in karpatskih volkov. Zato ni nič čudnega, da po obliki telesa spominja na volka. Gre za pse, ki so izjemno pametni, telesno sposobni in vzdržljivi, imajo dobro izražene nagone ter so zelo pozorni, poroča portal Moj Pes.

Vsekakor Luki in Anamarii v tako prisrčni družbi nikoli ni dolgčas in tudi Viki se bo hitro prilagodila tempu njunega življenja, neločljivo povezanega s hišnimi ljubljenci.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!