Mačka izboljšuje vašo energijo in energijo vašega doma

Magazin 04. Sep 202115:30 0 komentarjev
mačka
Profimedia

Kdor ima doma mačko, se bo strinjal, da gre za prav posebno bitje, ki k hiši prinese obilo dobrega!

Če se mačka čudno obnaša, ko pridejo obiski, je to zato, ker sluti spremembe energij v domu. Če se mačka sama od sebe približa osebi, ki je ne pozna, naj bi bil to znak, da ima ta človek prijetno energijo. Če se pred vašimi vrati kar naenkrat pojavi potepuška mačka, je to znak, da jo potrebujete. Tam je zato, da vam pomaga. Zahvalite se ji, da vas je izbrala, in ji – če je le mogoče – vračajte ljubezen.

Mačke so razvita duhovna bitja

V zgodovini se ljudje, ki so delali na sebi in zaupali v naravo, nikdar niso bali mačk. Dovolili so jim, da pridejo k hiši in opravijo svojo naravno vlogo zdravljenja. Zgodovina nas uči, da so mačke veljale od nekdaj za globoko razvita duhovna bitja, simbol za višje energije. Imajo zelo dobro intuicijo in poseben dar zaznavanja energij. Že od nekdaj so povezane tudi s številnimi rituali.

Duhovni vodniki

Samo zato, ker mačke ne morejo govoriti, še ne pomeni, da ne morejo biti vaš “guru”. Velikokrat so v vlogi terapevtov in zdravilcev. Prisotnost mačke v vašem življenju vam omogoča še dodatno osebno rast. Pustite ji, da vas vodi in da ohranja energijo v vašem domu na visokem nivoju. Mačke se izogibajo negativni energiji, v kolikor to ni mogoče, pa jo pretvarjajo v bolj pozitivno. Pogosto vidimo, da se mačka uleže na telo ali spi ob nogah bolnega človeka … to je zato, ker ga na svoj način zdravi.

Mačke prinašajo srečo

Že od nekdaj prav tako velja, da so mačke prinašalke sreče. Na japonskem je zelo popularen kipec mačke, ki maha z roko in prinaša srečo. Če se vam mačka kar na lepem začne drgniti ob nogo, je to torej znak, da se vam nasmiha sreča!