Madonna je izbrala: Želi, da jo v filmu upodobi ta mlada igralka

Magazin 09. Jun 202213:45 0 komentarjev
Julia Garner
Profimedia

Julia Garner, zvezdnica Netflixovih serij uspešnic Ozark in Inventing Anna, naj bi na velikem platnu upodobila kraljico popa Madonno.

28-letno Julio Garner je po poročanju cehovskega Variety popikona izbrala izmed več kot ducata kandidatk, je pa ves čas veljala za eno od favoritk – poleg vzhajajočih igralskih zvezd Alexe Demie in Florence Pugh ter popstarlet Bebe Rexha in Sky Ferreira.

Bojda so bile avdicije izjemno zahtevne, saj bo projekt poleg igralskih sposobnosti velik izziv tudi po pevski in plesni plati. Zgodba biografskega filma o ženski, ki se trudi preživeti v moškem svetu bo prikaz zgodnjih dni pogosto kontroverzne kameleonke popa, producentsko vlogo je prevzela ugledna Amy Pascal.

Pri projektu pod okriljem studiev Universal sodeluje tudi 63-letna Madonna sama, ki bo poleg kreativnih vložkov v scenarij sedla v režijski stolček in ki je povedala: “Upam, da mi bo uspelo pričarati izjemno popotovanje, na katero me je življenje popeljalo kot umetnico, glasbenico, plesalko — kot človeka, ki se poskuša znajti v tem svetu”.

Madonna
Profimedia

Dodala je, da bo v ospredju filma vedno glasba, saj: “Glasba me žene naprej in umetnost me ohranja pri življenju. Toliko še nepovedanih in navdihujočih zgodb imam v rokavu, in kdo bi jih lahko bolje povedal od mene. Pomembno je, da delim vrtiljak svojega življenja s svojim glasom in pogledom.”

Donna Langley, vodja studiev Universal, ki se je morala za projekt srdito boriti z drugimi hollywoodskimi velikani, pa je Madonno označila kot ultimativno ikono, humanitarko, umetnico in upornico.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!